Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Da Capo - az 5. album 2002-2003

Az együttes 2002 szeptemberében megjelentette az ötödik stúdiólemezét Da Capo címen először Európában, majd később a Toshiba EMI kiadó jóvoltából Japánban is, más lemezborítóval és három bónusz dallal. Az album 12 új dalt tartalmazott, és az eredeti megjelenését 2000-re tervezték, azonban a kiadókkal való gondok újra és újra elhalasztották. Az album a zenei műszóként használatos "da capo" kifejezésről (jelentése: elölről, vissza a kezdetekhez) kapta a nevét. A cím azt hivatott jelezni, hogy az album dalait az Ace of Base eredeti zenei hangzásával írták.

Noha a lemez felkerült a legtöbb európai lemezlistára, mégsem lett olyan sikeres, mint a korábbi albumok. Az európai promóciós turnéra (Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország, Németország, Lengyelország, Ausztria) mindössze Ulf és Jenny mentek el. Jonas otthon maradt a két gyermekével, míg Linn mindössze egy fellépésen volt jelen Németországban. A lemez nem jelent meg sem az Egyesült Államokban, sem pedig Ausztráliában, valamint az Egyesült Királyságban is csak szerény promóciót kapott, mivel a brit zenei kiadójuk, a Polydor úgy gondolta, hogy a dalok zenei hangzása már nem állja meg a helyét a brit zenei piacon.

Az album első kislemeze a Beautiful Morning volt, amely Svédországban a 14. helyezésig , míg Németországban a 38. helyig jutott a kislemez listán. Ezt követte a második kislemez, a The Juvenile, amelyet a német RTL csatorna a karácsonyi műsorkampányához használt fel. Ez a dal volt az együttes "vesztes" dala, melyet eredetileg az 1995-ös Aranyszem című James Bond film betétdalaként írtak, azonban az amerikai lemezkiadó a "fiók mélyére temette" a dalt. Az együttes ezek után már nem volt érdekelt a filmzene készítésében való együttműködésben, míg a dalukat a Bono által Tina Turnernek írt GoldenEye című dallal helyettesítették.

A Skandináv országokban az Edel-Mega kiadó döntése alapján a Da Capo következő megjelenő kislemeze az Unspeakable lett, azonban a listákon való szerény helyezések miatt a promóciót hamarosan befejezték.

Alkotói szünet 2003-2006

2003 és 2004 során az együttes távol maradt a rivaldafénytől, miközben Jenny a szóló karrierjével és az ahhoz kapcsolódó fellépésekkel volt elfoglalva. Férjével, Jakob Pétrennel közösen számos keresztény rendezvényen felléptek, valamint tagjai lettek az Arose nevű svéd együttesnek. 2005 év végén aztán több fellépést is vállalt az Ace of Base Belgiumban a Night of The Proms koncertjein, ahol olyan nagy slágereiket adták elő, mint a The Sign, vagy az All That She Wants. Ezeken a koncerteken fellépett Donna Summer is.

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!