Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Újraegyesülés 2007-2009

2007. november 15-én az együttes újraegyesülve, 1996 óta először egy teljes koncertet adott Jekatyerinburgban. Az eseményt több főként kelet-európai és dániai koncert követte, melyeken a korábbi slágereiket, valamint a Wheel of Fortune című daluk remix változatát adták elő.

2007. november 28-án egy interjúban Ulf Ekberg hivatalosan is elismerte, hogy Linn kilépett az együttesből, és hogy nem kíván az Ace of Base jövőbeli munkájában részt venni. Az együttes már legalább tíz éve rendszerint trióként, Linn nélkül dolgozott és járt fellépésekre. A dán Se og Hør magazinnak Jenny azt nyilatkozta, hogy Linn már évek óta nem volt az Ace of Base tagja.

Az együttes 2008 és 2009 során számos nyári fesztiválon fellépett világ körüli turnéjuk során, így eljutottak több kelet-európai országba, Skandináviába, Szingapúrba, valamint a Dominikai Köztársaságba. 2008. június 14-én Dániában, a middelfarti koncertjükön előadták a Sparks From a Fire című új szerzeményüket.

2008. november 12-én megjelent a Greatest Hits, Classic Remixes and Music Videos című speciális kiadványuk, amely tartalmazott egy CD-t az addigi slágereikkel, egy másik CD-t néhány daluk remix változatával, valamint egy DVD-t az összes addig megjelent videoklipjükkel.

2009. október 24-én megjelent a Lucky Love 2009, a Don't Turn Around 2009, a Happy Nation 2009, a The Sign - Freedom Bunch Mix és a Wheel of Fortune újra felvett változata egy digitális kislemezen.

Az újraegyesülés óta Peer Åström svéd zenei producerrel együttműködve dolgoztak egy új albumon, melyet az eredeti tervek szerint eljuttattak több lemezkiadóhoz is. A kiadóktól rendszerint azt a választ kapták, hogy az együttes hosszú távon csak úgy lehet sikeres, ha Jenny mellé csatlakozik még egy énekesnő. Jenny kifogásolta a javaslatot, és 2009. november 30-án a Twitteren azt nyilatkozta, hogy nem kíván az együttessel tovább dolgozni a közeljövőben, de reméli, hogy egyszer még dolgozhatnak együtt valamikor.

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!