Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Malin (Linn) Berggren

Magassága: 168cm
Haja színe: szőke
Szeme színe: zöld
Csillagjegye: skorpió
Kedvenc színe: minden szín
Kedvenc állat: összes állat
Kedvenc évszak: ősz
Kedvenc étel: palacsinta, görög konyha, krumplipüré
Kedvenc ital: kávé, sör
Kedvenc előadó: Michael Jackson, The Clash
Kedvenc album: Michael Jackson - Thriller
Kedvenc film: A halász király, Monty Python
Kedvenc színész: Gary Oldman, Viggo Mortensen, Sean Connery
Kedvenc Ace of Base dal: Ordinary Day

Malin Sofia Katarina Berggren. Született 1970. október 31-én pénteken Svédországban, Göteborgban. Gyermekkora óta énekelt testvéreivel egy templomi kórusban, de ettől eltekintve nem az énekesi pályát akarta választani, hanem tanár szeretett volna lenni. 1990-ben, amikor a Mega Records-szal aláírták az első szerződésüket, döntött úgy, hogy felhagy a tanári pályával és hivatalosan is beszáll az együttesbe.

Elsődleges nyelve a svéd, de folyékonyan beszél angolul, németül, spanyolul, olaszul és franciául. Keresztény családból származik. Édesanyja Birgitta Berggren egyetemi docens, édesapja Göran Berggren orvos és pszichológus. Van kettő testvére. Egy báttya Jonas Petter Berggren és egy húga Jenny Cecilia Berggren.

Nagyon örül, hogy boldog gyermekkora volt. Például sokat kirándultak a svéd alpokban. Tipikus lány volt, hisz hercegnő szeretett volna lenni. Az iskolai osztályában 16 fiú és kettő lány volt, így ő volt az osztály királynője. Kedvenc tantárgyai a svéd irodalom, német, egészség és a biológia volt. A matekot nem szerette. Gyermekkorában sokat ábrándozott szigeti életről. Ápolónőként dolgozott, hogy fizetni tudja az egyetemet. A popzene iránt 12 évesen kezdett érdeklődni. Kedvencei a UB 40 és Bob Marley voltak. 13 éves korától imádta Michael Jackson-t.

Az Ace of Base kezdetétől egészen 1996-ig Linn volt a vezető énekesnő. Minden dalban az ő hangja volt előtérben és a videókipekben is ő volt a főszereplő. Valószínűleg az 1994-es késelős támadás vezetett odáig, hogy Linn-t az 1997-ben megjelent albumon már csak nagyon ritkán lehetett hallani énekelni. Jenny a húga vette át a főénekesi helyét. A videókban sem szerepelt vagy csak alig lehetett látni és így volt ez a képekkel is. Teljesen a háttérbe húzódott, míg 1999-ben ki is lépett az együttesből, mondván, hogy egyáltalán nem szeretne már részt venni az Ace of Base munkálataiban sem. A legutolsó interjúját 2002-ben adta. Azóta semmit nem lehet róla tudni. Teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, míg a másik két testvére a mai napig aktívan zenélnek, bár már nem érnek el olyan sikereket, mint annó az Ace of Base-szel.

A lemezkiadók is kifejtették aggodalmukat Linn furcsa viselkedése iránt. Észrevehető volt, hogy a háttérbe húzódott. Valószínűleg ez is vezetett ahhoz, hogy az együttes már nem tudott elérni olyan sikereket, mint az elején. Linn-t szerették énekelni hallani a dalokban. Állítólag egyedi, kifejező, vibráló hangja van, Jenny-étől teljesen eltérő.

A The Bridge című albumban még, ami 1995. november 21-én jelent meg Linn még teljesen kivette a részét. Írt, énekelt, zenét szerzett. Most először Jenny és Linn is komponált dalokat, és producerként is közreműködtek. Dalaik többségét a Tuff stúdióban vették fel. A dalok, amik a nevéhez kötődnek erről az albumról: Strange Ways, Whispesr in Blindness, Just 'N' Image

Pletykák, amik arról keringtek, hogy miért került Linn a háttérbe és lépett ki a későbbiekben
- félt a repüléstől
- kamera fóbiája volt
- súlyos beteg lett
- károsodott a hangja

A zenekar tagjai azt mondták róla, hogy Linn mindig is félénk és visszahúzódó ember volt, bár Jenny és az édesanyja arról is nyilatkozott, hogy az 1994-es késtámadás nagyban felelős volt azért, hogy Linn a kilépést választotta. Nem igazán tudta feldolgozni az akkor történteket. A támadó egy német lány volt aki betört Linn szüleinek házába és késsel megsebesítette az anyukáját és Jenny-t is. Később letartóztatták, és akkor ő azt állította, hogy Linn lett volna a célpontja. 10 évre kiutasították Svédországból a támadót.

A C'est la Vie videóklippet 1999-ben forgatták. A klipben Linn is szerepelt és itt az előző videóklippekkel ellentétben már nem homályosították el az arcát és többet is mutattak belőle. Úgy tűnt, hogy boldog és aktív résztvevője lett újra a csapatnak. Énekel is a számban, de a klipben énekelni már nem látjuk. Kikötötte, hogy énekel, de a videóklipben ne mutassák éneklés közben. Azonban ehhez az albumhoz már nem írt vagy komponált dalokat és a videóban való részvétele is jelentősen csökkent. A kislemezhez készült fotósorozat is, amin Linn szintén teljes egészében szerepelt, részben az előző képekkel, ahol alig volt látható rajtuk. De ezek csak a kampány részei voltak, egyébként nem tervezett visszamenni a bandába. Az utolsó nyilvános fellépése 2002 szeptemberében volt egy német televízióműsorban.

A magánéletéről azóta sem lehet semmit sem tudni. Hol él, kivel él, férjhez ment-e, vannak-e gyermekei? Semmi nincsen róla 2002 óta.

Az utolsó infó róla csak szöveges. A bátyjának március 21-én volt az 50. születésnapja. A hivatalos Facebook oldalon megosztotta, hogy milyen jól telt a születésnapja, és hogy Jenny és Linn is ott voltak a születésnapi partiján.

© Saját írás!

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!