Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Jenny Cecilia Berggren

Magassága: 170cm
Haja színe: barna
Szeme színe: zöldesbarna
Csillagjegye: Ikrek
Kedvenc színe: narancssárga
Kedvenc állata: macska
Kedvenc évszaka: ősz
Kedvenc kaja: thai
Kedvenc ital: tea, bor
Kedvenc előadó: Michael Jackson, Madonna
Kedvenc film: Oroszlánkirály film
Kedvenc színésznő: Emma Thompson
Kedvenc Ace of Base dal: Never gonna say I'm sorry
Hivatalos weboldala: http://www.jennyberggren.com/

Jenny Cecilia Berggren született 1972. május 19-én csütörtökön Svédországban, Göteborg-ban. 2004 óta házas. Férje Jakob Petrén. Van kettő gyermekük: Colin Petrén (2005.07.) és Norah Petrén (2007. 02.). Az otthona általában tele volt zenével, ami nagy hatással lett a jövőjére.
Szerette utánozni bátyját, pl. ő is bélyegeket gyűjtött akár csak Jonas. Az iskolában szerette a zenét, a politikát, a rajzot és a matekot. Nagyon jó volt sportból. Már 10 évesen 1.25m-t ugrott magasugrásban. 14 évesen felállította a sulirekordot. Több, mint 8 éven keresztül hegedűlt. Jenny középiskolai osztálya volt az első rajongójuk az Ace of Base alakulása elején.
Gyermekkora óta énekelt testvéreivel egy templomi kórusban és hegedű órákat is vett. A mai napig aktív énekesnő. Keresztény családból származik. Édesanyja Birgitta Berggren egyetemi docens, édesapja Göran Berggren, aki orvos és pszichológus. Van kettő testvére. Egy báttya Jonas Petter Berggren és egy nővére Malin Katarina Berggren. Jenny egész életében megmaradt a kereszténység és a zene. Több iskolai énekdarabban Jennyt választották mindig ki.
Jenny 15 éves korában az anyukájánál rákot diagnosztizáltak, de túlélte így Jenny hite egyre erősebb lett. Elvileg Jenny is tanár szeretett volna lenni nővére mintájára. Alkalmi munkákat vállalt és krupié is volt egy ideig egy helyi kaszinóban, hogy tudja fizetni a tanulmányait. De nővéréhez hasonlóan ő is a zenélést választotta, miután megérkeztek az Ace of Base első sikerei.
A mai napig Göteborgban él a családjával. Nagykövete lett a Voi Ulricehamn projektnek, a svédországi székhelyű missziónak, ami egy árvaház Kenyában és Jenny már régóta támogatja őket.

A Vallás és a kereszténység mindig is nagy szerepet játszott Jenny életében. 16 éves korában csatlakozott a keresztény Ah Stiftsgard Egyházhoz. Mindig is az volt a céjla, hogy átadja az embereknek a bizalmat és a hitet Istenben. Egész életében énekelt több kórusban is az Ace of Base mellett.

Jenny jelenleg koncertekre jár a világban és szerte Svédországban templomokban lép fel.

Írt egy önéletrajzi könyvet, ami Svédországban 2009. szeptember 17-én jelent meg. Oldalszáma 200. A kötetet angolra is lefordították.

 

„Ulf azért jött közénk, mert olyasvalakire volt szükségünk, aki nem volt félénk mint mi, azonkívül vadul tudta rázni a színpadon."

© Saját írás!

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok