Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Jenny Cecilia Berggren

Magassága: 170cm
Haja színe: barna
Szeme színe: zöldesbarna
Csillagjegye: Ikrek
Kedvenc színe: narancssárga
Kedvenc állata: macska
Kedvenc évszaka: ősz
Kedvenc kaja: thai
Kedvenc ital: tea, bor
Kedvenc előadó: Michael Jackson, Madonna
Kedvenc film: Oroszlánkirály film
Kedvenc színésznő: Emma Thompson
Kedvenc Ace of Base dal: Never gonna say I'm sorry
Hivatalos weboldala: http://www.jennyberggren.com/

Jenny Cecilia Berggren született 1972. május 19-én csütörtökön Svédországban, Göteborg-ban. 2004 óta házas. Férje Jakob Petrén. Van kettő gyermekük: Colin Petrén (2005.07.) és Norah Petrén (2007. 02.). Az otthona általában tele volt zenével, ami nagy hatással lett a jövőjére.
Szerette utánozni bátyját, pl. ő is bélyegeket gyűjtött akár csak Jonas. Az iskolában szerette a zenét, a politikát, a rajzot és a matekot. Nagyon jó volt sportból. Már 10 évesen 1.25m-t ugrott magasugrásban. 14 évesen felállította a sulirekordot. Több, mint 8 éven keresztül hegedűlt. Jenny középiskolai osztálya volt az első rajongójuk az Ace of Base alakulása elején.
Gyermekkora óta énekelt testvéreivel egy templomi kórusban és hegedű órákat is vett. A mai napig aktív énekesnő. Keresztény családból származik. Édesanyja Birgitta Berggren egyetemi docens, édesapja Göran Berggren, aki orvos és pszichológus. Van kettő testvére. Egy báttya Jonas Petter Berggren és egy nővére Malin Katarina Berggren. Jenny egész életében megmaradt a kereszténység és a zene. Több iskolai énekdarabban Jennyt választották mindig ki.
Jenny 15 éves korában az anyukájánál rákot diagnosztizáltak, de túlélte így Jenny hite egyre erősebb lett. Elvileg Jenny is tanár szeretett volna lenni nővére mintájára. Alkalmi munkákat vállalt és krupié is volt egy ideig egy helyi kaszinóban, hogy tudja fizetni a tanulmányait. De nővéréhez hasonlóan ő is a zenélést választotta, miután megérkeztek az Ace of Base első sikerei.
A mai napig Göteborgban él a családjával. Nagykövete lett a Voi Ulricehamn projektnek, a svédországi székhelyű missziónak, ami egy árvaház Kenyában és Jenny már régóta támogatja őket.

A Vallás és a kereszténység mindig is nagy szerepet játszott Jenny életében. 16 éves korában csatlakozott a keresztény Ah Stiftsgard Egyházhoz. Mindig is az volt a céjla, hogy átadja az embereknek a bizalmat és a hitet Istenben. Egész életében énekelt több kórusban is az Ace of Base mellett.

Jenny jelenleg koncertekre jár a világban és szerte Svédországban templomokban lép fel.

Írt egy önéletrajzi könyvet, ami Svédországban 2009. szeptember 17-én jelent meg. Oldalszáma 200. A kötetet angolra is lefordították.

 

„Ulf azért jött közénk, mert olyasvalakire volt szükségünk, aki nem volt félénk mint mi, azonkívül vadul tudta rázni a színpadon."

© Saját írás!

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!