Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Jenny Cecilia Berggren

Magassága: 170cm
Haja színe: barna
Szeme színe: zöldesbarna
Csillagjegye: Ikrek
Kedvenc színe: narancssárga
Kedvenc állata: macska
Kedvenc évszaka: ősz
Kedvenc kaja: thai
Kedvenc ital: tea, bor
Kedvenc előadó: Michael Jackson, Madonna
Kedvenc film: Oroszlánkirály film
Kedvenc színésznő: Emma Thompson
Kedvenc Ace of Base dal: Never gonna say I'm sorry
Hivatalos weboldala: http://www.jennyberggren.com/

Jenny Cecilia Berggren született 1972. május 19-én csütörtökön Svédországban, Göteborg-ban. 2004 óta házas. Férje Jakob Petrén. Van kettő gyermekük: Colin Petrén (2005.07.) és Norah Petrén (2007. 02.). Az otthona általában tele volt zenével, ami nagy hatással lett a jövőjére.
Szerette utánozni bátyját, pl. ő is bélyegeket gyűjtött akár csak Jonas. Az iskolában szerette a zenét, a politikát, a rajzot és a matekot. Nagyon jó volt sportból. Már 10 évesen 1.25m-t ugrott magasugrásban. 14 évesen felállította a sulirekordot. Több, mint 8 éven keresztül hegedűlt. Jenny középiskolai osztálya volt az első rajongójuk az Ace of Base alakulása elején.
Gyermekkora óta énekelt testvéreivel egy templomi kórusban és hegedű órákat is vett. A mai napig aktív énekesnő. Keresztény családból származik. Édesanyja Birgitta Berggren egyetemi docens, édesapja Göran Berggren, aki orvos és pszichológus. Van kettő testvére. Egy báttya Jonas Petter Berggren és egy nővére Malin Katarina Berggren. Jenny egész életében megmaradt a kereszténység és a zene. Több iskolai énekdarabban Jennyt választották mindig ki.
Jenny 15 éves korában az anyukájánál rákot diagnosztizáltak, de túlélte így Jenny hite egyre erősebb lett. Elvileg Jenny is tanár szeretett volna lenni nővére mintájára. Alkalmi munkákat vállalt és krupié is volt egy ideig egy helyi kaszinóban, hogy tudja fizetni a tanulmányait. De nővéréhez hasonlóan ő is a zenélést választotta, miután megérkeztek az Ace of Base első sikerei.
A mai napig Göteborgban él a családjával. Nagykövete lett a Voi Ulricehamn projektnek, a svédországi székhelyű missziónak, ami egy árvaház Kenyában és Jenny már régóta támogatja őket.

A Vallás és a kereszténység mindig is nagy szerepet játszott Jenny életében. 16 éves korában csatlakozott a keresztény Ah Stiftsgard Egyházhoz. Mindig is az volt a céjla, hogy átadja az embereknek a bizalmat és a hitet Istenben. Egész életében énekelt több kórusban is az Ace of Base mellett.

Jenny jelenleg koncertekre jár a világban és szerte Svédországban templomokban lép fel.

Írt egy önéletrajzi könyvet, ami Svédországban 2009. szeptember 17-én jelent meg. Oldalszáma 200. A kötetet angolra is lefordították.

 

„Ulf azért jött közénk, mert olyasvalakire volt szükségünk, aki nem volt félénk mint mi, azonkívül vadul tudta rázni a színpadon."

© Saját írás!

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!