Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Jonas Petter Berggren

Magassága: 190cm
Szeme színe: kék
Haja színe: barna
Csillagjegye: kos
Kedvenc szín: kék
Kedvenc állat: macska
Kedvenc évszak: ősz
Kedvenc ital: hideg sör
Kedvenc előadó: Elton John
Kedvenc album: Michael Jackson - Thriller
Kedvenc filmje: A rózsa neve
Kedvenc színésze: Sean Connery
Kedvenc Ace of Base dal: Ordinary Day

Jonas Petter Berggren. Született 1967. március 21-én hétfőn reggel 9 órakor Svédországban, Göteborg-ban. Beceneve Joker. 7 éves korában kezdett el dalokat írni. Ő alapította az Ace of Base együttest is a testvéreivel. Az otthona általában tele volt zenével, ami nagy hatással lett a jövőjére. Keresztény családból származik. Édesanyja Birgitta Berggren egyetemi docens, édesapja Göran Berggren orvos és pszichológus. Van kettő húga: Malin Katarina Berggren és Jenny Cecilia Berggren. Jonas nyúlszájjal született, amit háromszor is operáltak még gyermekkorában. Az apja 10 évesen kezdte el tanítani gitározni.

1970-ben Jonas-nak megérkezett első húga Malin, majd rá másfél évre Jenny is megszületett. Jonas mosolyogva gondol vissza a gyerekkorára.

A legidősebb testvérként mindenért én voltam a felelős. Mindegy, hogy ki csinált valamit, mindig én voltam a hibás érte.

A három testvér ettől függetlenül jól megértette egymást. Ha veszedelem közeledett, akkor mindig összetartottak. Még egy saját segélykiáltásuk is volt: Jo-Ma-Je. Ha valamelyikük bajban volt, csak elkiáltották magukat és a másik kettő testvér ment a segítségükre.

Az első zenei tapasztalatait Jonas 10 éves korában szerezte, amikor az apja egy pár számot megtanított neki gitáron.

Attól fogva minden családi ünnepen nekem kellett gitároznom.

Az iskolában nem küzdött nehézségekkel, csak a nyúlszájával voltak gondok, mert az iskolatársai mindig kicsúfolták.

De számomra nem jelentett ez nagy bajt, mert tudtam, hogy nem vagyok tökéletes. Lehet, hogy ennek a szépséghibának köszönhetően tanultam minél többet az iskolában, az egyetemen és a zenélés területén.

Mivel ő volt az Ace of Base alapító tagja, így eleinte minden dalt ő írt vagy komponált. Híresebb dalai: All That She Wants, The Sign, Beautiful Life. A vezető szerepet az együttesben nem kellett neki kiharcolnia, mint a legidősebb testvérként már kiskora óta az volt. A 4 évvel fiatalabb Ulf Jonasnak majdnem olyan, mint a kisöccse. Jonas még az Ace og Base ideje előttről ismerte Ulfot, de zeneileg csak akkor ismerkedtek meg jobban, amikor gyakoroltak és észrevették, hogy ugyanazok a hobbijaik és ugyanolyan ötleteik vannak.

Az iskolában eléggé fegyelmezett volt. Szerette a sportot, az egészséget, földrajzot és az egyetemen az államigazgatást. 8 évesen lett először szerelmes. Régi kedvenc időtöltése a flipperezés volt, ezért Pinball Wizard-nak is nevezték. Rendszeresen kerékpározott és futott.

Énekes, gitáros, billentyűs, dalszerző, producer. Felesége norvég. Birthe Haugland. Házasságkötésük ideje: 2000. júlis 12. 1996 nyarán találkoztak először egy tengerjárón, amin Norvégiába utaztak. 4 gyermekük született: Julia 1999, Gabriel 2001, Molly 2006, Amanda 2008

1995-ben a svéd Yaki-Da popegyüttes producere és zeneszerzője volt. A mai napig aktív Svédországban. 2010-ben újraegyesült az Ace of Base, aminek szintén ő volt az alapító tagja. A két fiú megmaradt, csak a lányok cserélődtek le benne. Egy albumuk meg is jelent, de sajnos nem értek el vele nemzetközi sikereket már.

© Saját írás!

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!