Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Ulf Gunnar Ekberg

Ulf Gunnar Ekberg, beceneve Buddha. 1970. december 6-án szombaton született Svédországban, Göteborgban. Apja Matz számítógépszakértő, anyja Monika pszichológus. Egy húga van: Annika.

16 évesen elkezdett inni, kábítószerezni és utcai bandák háborújában vett részt, így skinhead életmódot folytatott. 1982-ben kapott az apjától egy számítógépet, hisz Ulfot egyedül ez érdekelte akkoriban a kábítószer mellett. 1988-ban halálos késszúrás miatt szakított akkori barátaival. Pénzét egy dán hajón kereste, ahol szakács volt, hisz imádott főzni.

Elvált, de van három gyermeke Viggo, Vincent és Valentina. A volt felesége egy svéd szupermodell: Emma Sjöberg. Billentyűs, dalszerző, énekes, üzletember, producer, filmproducer. 1983 óta aktív a zenei iparban. A sikert az 1990-ben alapított Ace of Base hozta meg számára. Az együttes alapító tagjának egyik legjobb barátja, így került be a zenekarba. Ulf jelen volt Thailföldön, amikor is cunami pusztított. Ennek apropóján létrehozta a Surin Relief Fund alapítványt, ahol támogatták az árván maradt gyermekeket. A mai napig aktívan zenél Svédországban. Jelenlegi partenre Johanna Aybar.
2000-ben volt a fehér házban Bill Clinton-nál. Élt már Londonban, New Yorkban, Göteborgban, Stockholmban is. Évente pénzt adományoz a rákkutatásba és meg is jelenik az ilyen gálákon.

Haja: szőke
Szeme: kék
Csillagjegye: nyilas
Magassága: 188 cm
Kedvenc színe: fekete
Kedvenc állat: vadon élő állatok
Kedvenc évszak: minden évszak
Kedvenc étel: japán és olasz konyha
Kedvenc ital: friss gyümölcslé, orosz vodka
Kedvenc színész: Al Pacino, Robert De Niro, Edward Norton
Kedvenc film: A keresztapa 1-3
Kedvenc író: Dan Brown
Kedvenc könyv: A gyűrűk ura, A Da vinci-Kód

© Saját ítás!

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!