Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Dont Turn Around - Az első feldolgozásuk

Eredeti előadó: Tina Turner

A fene se emlékszik arra, hogy Tina Turner énekelte az Ace of Base gigaslágerének eredetijét, és ez azért lehet, mert a Diane Warren és Albert Hammond zseniális dalszerzői képességeivel összepakolt dal, a Don’t Turn Around a Typical Male című 1986-os kislemez B-oldalaként látott napvilágot. Nem csak a svéd csodacsapat esett neki korábban, elég sokan meglátták benne a lehetőséget, a feldolgozók között olyan előadók és bandák voltak, mint az Aswad, Bonnie Tyler, de még Neil Diamond is kezelésbe vette 1992-ben. Aztán 1994-ben jött az Ace of Base, és mindent vivő slágert varázsolt belőle, ráadásul úgy, hogy fél hanggal lejjebb vitte a hangfekvést, ez viszont arra volt jó, hogy az amcsi Billboard Top 40 mainstream slágerlista első helyéig repüljön. Az USA-ban félmillió példányban fogyott el a kislemez. És mindezt egy Tina Turner B-oldalból!

Sajátos stílusuknak köszönhetően sokan az Aswad együttes Don’t Turn Around című dalának egykori feldolgozását is a zenekar szerzeményének tulajdonították, hiszen a reggae-sikert úgy szólaltatták meg, hogy az tökéletesen illett az All That She Wants, a Wheel Of Fortune és a The Sign kislemez-sikerek által meghatározott zenei világba.

Ace of Base - feldolgozás

Eredeti dal

Aswad - Don't Turn Around

Forrás: http://player.hu

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!