Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
A Happy Nation üzenete

Happy Nation - Boldog nemzet

A Happy Nation a hozzájárulásunk egy jobb világért. Elítéljük a rasszizmust és a nacionalizmust. Az Ace of Base kinyílvánítja véleményét a harmadik kislemezükkel. A dal egy olyan világról szól, ahol az emberek békében élnek együtt. Nyílt kritika ez a rasszizmus, a diktatúra és az erőszak ellen.

Részlet a dalból

Az emberekért, a jóért, a testvériségért. Rég megtanultuk már, hogy senki nem uralhatja egyedül a világot.

A svéd négyes spontán lelkesedéssel fogadta az ötletet, hogy a Happy Nation üzenetét szimbolikusan, zászlókkal illusztrálja. Ulf a német zászló után nyúlt, Joker a svéd zászlót kaparintotta meg, míg húga Jenny a francia trikolort válaszotta. A szőke Linn a fotózás idejére a brit zászlóba burkolózott.

A felvételek közti szünetekben intenzív vita folyt az idegengyűlöletről. Jonas, aki popkarrierje előtt államigazgatást tanult, már a szülői házban kapcsolatban került a témával a testvéreivel együtt.

A mamám, aki pszichológia tanárnő, sokszor rendezett összejöveteleket nálunk külföldi fiatalokkal. Mindig csodáltam őt ezért. Teljesen megszokott dolog lett számunkra, hogy más nemzetiségű és bőrszínű emberekkel vagyunk együtt.

Partnere Ulf helyeslően bólogat

Jokernek igaza van. Amióta a legkülönfélébb országokba utazunk állandóan, tudom milyen érzés idegennek lenni. Rengeteg országot megismertünk, mindnek megvannak a sajátosságai és néhányat nagyon megkedveltem. Ennek ellenére természetesen büszke vagyok svéd mivoltomra.

Különsen Ulfnak fontos, hogy a Happy Nation üzenetét megértsék az emberek, ugyanis 1993 áprilisában heves támadások érték a szőke szépfiút neonáci múltja miatt. Időközben kritikus szemmel tekint rá vissza, és megpróbálja a fiatalokat a helyes útra terelni.

Jenny

Ulf teljesen más ember lett, tudja, hogy egy csomó dolgot jóvá kell tennie. A Happy Nation legfontosabb sorai is tőle származnak.

Linn

A Happy Nation üzenetét az egész világon átadhatjuk. Nem is mertünk gondolni arra, hogy Európán kívül is felfigyelnek ránk. Mindenhol kedvesek velünk az emberek, nagyon jó érzés a rajongók buzdítása. A Happy Nation egy ajándék azoknak, akik egy jobb világot szeretnének.

Cikk: BRAVO magazin 1993.

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!