Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
A Happy Nation üzenete

Happy Nation - Boldog nemzet

A Happy Nation a hozzájárulásunk egy jobb világért. Elítéljük a rasszizmust és a nacionalizmust. Az Ace of Base kinyílvánítja véleményét a harmadik kislemezükkel. A dal egy olyan világról szól, ahol az emberek békében élnek együtt. Nyílt kritika ez a rasszizmus, a diktatúra és az erőszak ellen.

Részlet a dalból

Az emberekért, a jóért, a testvériségért. Rég megtanultuk már, hogy senki nem uralhatja egyedül a világot.

A svéd négyes spontán lelkesedéssel fogadta az ötletet, hogy a Happy Nation üzenetét szimbolikusan, zászlókkal illusztrálja. Ulf a német zászló után nyúlt, Joker a svéd zászlót kaparintotta meg, míg húga Jenny a francia trikolort válaszotta. A szőke Linn a fotózás idejére a brit zászlóba burkolózott.

A felvételek közti szünetekben intenzív vita folyt az idegengyűlöletről. Jonas, aki popkarrierje előtt államigazgatást tanult, már a szülői házban kapcsolatban került a témával a testvéreivel együtt.

A mamám, aki pszichológia tanárnő, sokszor rendezett összejöveteleket nálunk külföldi fiatalokkal. Mindig csodáltam őt ezért. Teljesen megszokott dolog lett számunkra, hogy más nemzetiségű és bőrszínű emberekkel vagyunk együtt.

Partnere Ulf helyeslően bólogat

Jokernek igaza van. Amióta a legkülönfélébb országokba utazunk állandóan, tudom milyen érzés idegennek lenni. Rengeteg országot megismertünk, mindnek megvannak a sajátosságai és néhányat nagyon megkedveltem. Ennek ellenére természetesen büszke vagyok svéd mivoltomra.

Különsen Ulfnak fontos, hogy a Happy Nation üzenetét megértsék az emberek, ugyanis 1993 áprilisában heves támadások érték a szőke szépfiút neonáci múltja miatt. Időközben kritikus szemmel tekint rá vissza, és megpróbálja a fiatalokat a helyes útra terelni.

Jenny

Ulf teljesen más ember lett, tudja, hogy egy csomó dolgot jóvá kell tennie. A Happy Nation legfontosabb sorai is tőle származnak.

Linn

A Happy Nation üzenetét az egész világon átadhatjuk. Nem is mertünk gondolni arra, hogy Európán kívül is felfigyelnek ránk. Mindenhol kedvesek velünk az emberek, nagyon jó érzés a rajongók buzdítása. A Happy Nation egy ajándék azoknak, akik egy jobb világot szeretnének.

Cikk: BRAVO magazin 1993.

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok