Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
A Happy Nation üzenete

Happy Nation - Boldog nemzet

A Happy Nation a hozzájárulásunk egy jobb világért. Elítéljük a rasszizmust és a nacionalizmust. Az Ace of Base kinyílvánítja véleményét a harmadik kislemezükkel. A dal egy olyan világról szól, ahol az emberek békében élnek együtt. Nyílt kritika ez a rasszizmus, a diktatúra és az erőszak ellen.

Részlet a dalból

Az emberekért, a jóért, a testvériségért. Rég megtanultuk már, hogy senki nem uralhatja egyedül a világot.

A svéd négyes spontán lelkesedéssel fogadta az ötletet, hogy a Happy Nation üzenetét szimbolikusan, zászlókkal illusztrálja. Ulf a német zászló után nyúlt, Joker a svéd zászlót kaparintotta meg, míg húga Jenny a francia trikolort válaszotta. A szőke Linn a fotózás idejére a brit zászlóba burkolózott.

A felvételek közti szünetekben intenzív vita folyt az idegengyűlöletről. Jonas, aki popkarrierje előtt államigazgatást tanult, már a szülői házban kapcsolatban került a témával a testvéreivel együtt.

A mamám, aki pszichológia tanárnő, sokszor rendezett összejöveteleket nálunk külföldi fiatalokkal. Mindig csodáltam őt ezért. Teljesen megszokott dolog lett számunkra, hogy más nemzetiségű és bőrszínű emberekkel vagyunk együtt.

Partnere Ulf helyeslően bólogat

Jokernek igaza van. Amióta a legkülönfélébb országokba utazunk állandóan, tudom milyen érzés idegennek lenni. Rengeteg országot megismertünk, mindnek megvannak a sajátosságai és néhányat nagyon megkedveltem. Ennek ellenére természetesen büszke vagyok svéd mivoltomra.

Különsen Ulfnak fontos, hogy a Happy Nation üzenetét megértsék az emberek, ugyanis 1993 áprilisában heves támadások érték a szőke szépfiút neonáci múltja miatt. Időközben kritikus szemmel tekint rá vissza, és megpróbálja a fiatalokat a helyes útra terelni.

Jenny

Ulf teljesen más ember lett, tudja, hogy egy csomó dolgot jóvá kell tennie. A Happy Nation legfontosabb sorai is tőle származnak.

Linn

A Happy Nation üzenetét az egész világon átadhatjuk. Nem is mertünk gondolni arra, hogy Európán kívül is felfigyelnek ránk. Mindenhol kedvesek velünk az emberek, nagyon jó érzés a rajongók buzdítása. A Happy Nation egy ajándék azoknak, akik egy jobb világot szeretnének.

Cikk: BRAVO magazin 1993.

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!