Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Feltörőben az Ace of Base

Déli 13 óra, Göteborg belvárosa. Jenny, Linn, Ulf és Jonas az Ace of Base tagjai felszállnak a villamosra, amit a svédek spórkocsinak hívnak. Egy interjúra igyekeznek. Mind a négyen őszintén boldogok, hogy óriási sikerük ellenére még háborítatlanul mozoghatnak szülővárosukban.

Az Ace of Base az idei (1993) nagy popzenei meglepetést az All That She Wants című számmal szolgáltatta. Feltartóztathatatlanul nyomultak be ezek az újoncok az európai országok slágerlistájára. Dániában, Svédországban, Norvégiában, Hollandiában, Ausztriában és Izraelben a kislemezük a legjobb 10 között foglalt helyet. Németországban áprilisban (1993) egyenesen a csúcsra tört. Az Ace of Base-ben négyen zenélnek. Jenny, Linn, Joker és Buddha. Idestova három éve (1990) vannak együtt. A tavasszal megjelent (1993) Happy Nation című albummal debütáltak.

Amikor Jenny még kislány volt, mindenáron királykisasszony szerett volna lenni. Később az orvosi pályáról álmodott, hiszen az apja Göran röntgenorvos. Az iskola elvégzése után egy játékkaszinóban krupiéként, majd egy cukrászdában felszolgálóként dolgozott, azután az egyetem tanárképző karára iratkozott be. Jenny szeret sportolni, festeni és zenélni.

A nővére Linn ápolónőként kereste a pénzét, hogy aztán szintén az egyetemre a tanárképzőbe járjon. Linn hobbijai a zene, a tánc, és szívesen üldögél a barátaival egy kávézóban.

A lányok bátyja, Jonas az Ace of Base zenei vezetője, gitárosa és billentyűse. A zene mellett a politika tudományaival is behatóan foglalkozik. Ulffal együtt írják az együttes számait, vele három évvel ezelőtt (1990) egy kávézóban ismerkedtek meg és elhatározták, hogy zenekart alapítanak. Ulf több évig hajózott. Ő volt a szakács, de mindig is vonzódott a zenéhez. Amellett számítógéppel is foglalkozik. Az Ace of Base-nél ő a rapes és a zenei  computert kezeli.

Két éven keresztül Jenny, Linn, Joker és Buddha lemezcégeknél kilincselt eredménytelenül. Végül egy kis dán cég a Mega Records az All That She Wants-ot slágergyanúsnak minősítette és szerződést kötött a négyessel.

Cikk: BRAVO magazin 1993 november - ugyanez az oldal volt benne a magyar BRAVO-ban is, csak egyértelműen a fent olvasható magyar cikkel.

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!