Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Feltörőben az Ace of Base

Déli 13 óra, Göteborg belvárosa. Jenny, Linn, Ulf és Jonas az Ace of Base tagjai felszállnak a villamosra, amit a svédek spórkocsinak hívnak. Egy interjúra igyekeznek. Mind a négyen őszintén boldogok, hogy óriási sikerük ellenére még háborítatlanul mozoghatnak szülővárosukban.

Az Ace of Base az idei (1993) nagy popzenei meglepetést az All That She Wants című számmal szolgáltatta. Feltartóztathatatlanul nyomultak be ezek az újoncok az európai országok slágerlistájára. Dániában, Svédországban, Norvégiában, Hollandiában, Ausztriában és Izraelben a kislemezük a legjobb 10 között foglalt helyet. Németországban áprilisban (1993) egyenesen a csúcsra tört. Az Ace of Base-ben négyen zenélnek. Jenny, Linn, Joker és Buddha. Idestova három éve (1990) vannak együtt. A tavasszal megjelent (1993) Happy Nation című albummal debütáltak.

Amikor Jenny még kislány volt, mindenáron királykisasszony szerett volna lenni. Később az orvosi pályáról álmodott, hiszen az apja Göran röntgenorvos. Az iskola elvégzése után egy játékkaszinóban krupiéként, majd egy cukrászdában felszolgálóként dolgozott, azután az egyetem tanárképző karára iratkozott be. Jenny szeret sportolni, festeni és zenélni.

A nővére Linn ápolónőként kereste a pénzét, hogy aztán szintén az egyetemre a tanárképzőbe járjon. Linn hobbijai a zene, a tánc, és szívesen üldögél a barátaival egy kávézóban.

A lányok bátyja, Jonas az Ace of Base zenei vezetője, gitárosa és billentyűse. A zene mellett a politika tudományaival is behatóan foglalkozik. Ulffal együtt írják az együttes számait, vele három évvel ezelőtt (1990) egy kávézóban ismerkedtek meg és elhatározták, hogy zenekart alapítanak. Ulf több évig hajózott. Ő volt a szakács, de mindig is vonzódott a zenéhez. Amellett számítógéppel is foglalkozik. Az Ace of Base-nél ő a rapes és a zenei  computert kezeli.

Két éven keresztül Jenny, Linn, Joker és Buddha lemezcégeknél kilincselt eredménytelenül. Végül egy kis dán cég a Mega Records az All That She Wants-ot slágergyanúsnak minősítette és szerződést kötött a négyessel.

Cikk: BRAVO magazin 1993 november - ugyanez az oldal volt benne a magyar BRAVO-ban is, csak egyértelműen a fent olvasható magyar cikkel.

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!