Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Feltörőben az Ace of Base

Déli 13 óra, Göteborg belvárosa. Jenny, Linn, Ulf és Jonas az Ace of Base tagjai felszállnak a villamosra, amit a svédek spórkocsinak hívnak. Egy interjúra igyekeznek. Mind a négyen őszintén boldogok, hogy óriási sikerük ellenére még háborítatlanul mozoghatnak szülővárosukban.

Az Ace of Base az idei (1993) nagy popzenei meglepetést az All That She Wants című számmal szolgáltatta. Feltartóztathatatlanul nyomultak be ezek az újoncok az európai országok slágerlistájára. Dániában, Svédországban, Norvégiában, Hollandiában, Ausztriában és Izraelben a kislemezük a legjobb 10 között foglalt helyet. Németországban áprilisban (1993) egyenesen a csúcsra tört. Az Ace of Base-ben négyen zenélnek. Jenny, Linn, Joker és Buddha. Idestova három éve (1990) vannak együtt. A tavasszal megjelent (1993) Happy Nation című albummal debütáltak.

Amikor Jenny még kislány volt, mindenáron királykisasszony szerett volna lenni. Később az orvosi pályáról álmodott, hiszen az apja Göran röntgenorvos. Az iskola elvégzése után egy játékkaszinóban krupiéként, majd egy cukrászdában felszolgálóként dolgozott, azután az egyetem tanárképző karára iratkozott be. Jenny szeret sportolni, festeni és zenélni.

A nővére Linn ápolónőként kereste a pénzét, hogy aztán szintén az egyetemre a tanárképzőbe járjon. Linn hobbijai a zene, a tánc, és szívesen üldögél a barátaival egy kávézóban.

A lányok bátyja, Jonas az Ace of Base zenei vezetője, gitárosa és billentyűse. A zene mellett a politika tudományaival is behatóan foglalkozik. Ulffal együtt írják az együttes számait, vele három évvel ezelőtt (1990) egy kávézóban ismerkedtek meg és elhatározták, hogy zenekart alapítanak. Ulf több évig hajózott. Ő volt a szakács, de mindig is vonzódott a zenéhez. Amellett számítógéppel is foglalkozik. Az Ace of Base-nél ő a rapes és a zenei  computert kezeli.

Két éven keresztül Jenny, Linn, Joker és Buddha lemezcégeknél kilincselt eredménytelenül. Végül egy kis dán cég a Mega Records az All That She Wants-ot slágergyanúsnak minősítette és szerződést kötött a négyessel.

Cikk: BRAVO magazin 1993 november - ugyanez az oldal volt benne a magyar BRAVO-ban is, csak egyértelműen a fent olvasható magyar cikkel.

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok