Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Ők lesznek az új ABBA?
Már hallani sem bírjuk, ha valaki az ABBA-val hasonlít össze bennünket! Szeretnénk, ha mindenki tudomásul venné, mi nem másolunk senkit, mi a saját zenénket játszuk. - mondja Jenny

Szavainak az All That She Wants című slágerük nagy sikere ad nyomatékot, amely Európa szerte ismertté tette az Ace of Base nevét. S aki hallotta a dalt, az tudja, hogy valóban nem sok köze van az ABBA hangzáshoz. Az viszont tény, hogy kettő plusz kettő a felállás, és a hajszínek is a neves svéd elődöket idézik. De a névből mindössze az ABA lenne rövidíthető, még ha a tagok ugyancsak Göteborgból származnak is, mint Benny, Björn, Annfrid és Agnetha.
Divat lett most az ABBA-t emlegetni, de hogy az Ace of Base a híres kvartett feltámasztásával próbálkozna, már csak azért is abszurdum, hiszen a négy tag közül hárman testvérek.

Édesapánk, Göran röntgenorvos, édesanyánk, Birgitta egyetemi tanár. - mondják a testvérek. Régóta énekelünk a göteborgi St. Sigfrid kórusban. - teszi hozzá Jonas

Jonas próbálkozott elsőként a popkarrierrel. Különböző zenekarokban játszott, lánytestvérei pedig követve példáját, több zenekarban is énekeltek. De a szigorú szülők mindannyiuk számára kötelezővé tették iskoláik befejezését. A három tetsvér azonban titokban közös demót készített, amit megmutattak Ulfnak, aki hangtechnikusként dolgozott egy stúdióban.

Tanult szakmám szakács és három évig a dán-német partok között közlekedő Stena-Line szakácsa voltam. De mindig is a zene vonzott. Stúdiókba jártam és hamarosan zenekarok felvételeit gondoztam.

A Berggren testvérek demója is így került a kezébe, és magától adódott, hogy Ulf is csatlakozik a trióhoz.

Ulf nemcsak hozzánk tartozik most már, de olyan, mintha a testvérünk lenne. - mondja Linn megelőzve minden sanda gyanúsítgatást a kettőjük között szövődő kapcsolatot illetően.

Cikk: POPCORN 1993 - a magyar POPCORN-ban is ez az oldal szerepelt csak a fent olvasható magyar cikkel.

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!