Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Ők lesznek az új ABBA?
Már hallani sem bírjuk, ha valaki az ABBA-val hasonlít össze bennünket! Szeretnénk, ha mindenki tudomásul venné, mi nem másolunk senkit, mi a saját zenénket játszuk. - mondja Jenny

Szavainak az All That She Wants című slágerük nagy sikere ad nyomatékot, amely Európa szerte ismertté tette az Ace of Base nevét. S aki hallotta a dalt, az tudja, hogy valóban nem sok köze van az ABBA hangzáshoz. Az viszont tény, hogy kettő plusz kettő a felállás, és a hajszínek is a neves svéd elődöket idézik. De a névből mindössze az ABA lenne rövidíthető, még ha a tagok ugyancsak Göteborgból származnak is, mint Benny, Björn, Annfrid és Agnetha.
Divat lett most az ABBA-t emlegetni, de hogy az Ace of Base a híres kvartett feltámasztásával próbálkozna, már csak azért is abszurdum, hiszen a négy tag közül hárman testvérek.

Édesapánk, Göran röntgenorvos, édesanyánk, Birgitta egyetemi tanár. - mondják a testvérek. Régóta énekelünk a göteborgi St. Sigfrid kórusban. - teszi hozzá Jonas

Jonas próbálkozott elsőként a popkarrierrel. Különböző zenekarokban játszott, lánytestvérei pedig követve példáját, több zenekarban is énekeltek. De a szigorú szülők mindannyiuk számára kötelezővé tették iskoláik befejezését. A három tetsvér azonban titokban közös demót készített, amit megmutattak Ulfnak, aki hangtechnikusként dolgozott egy stúdióban.

Tanult szakmám szakács és három évig a dán-német partok között közlekedő Stena-Line szakácsa voltam. De mindig is a zene vonzott. Stúdiókba jártam és hamarosan zenekarok felvételeit gondoztam.

A Berggren testvérek demója is így került a kezébe, és magától adódott, hogy Ulf is csatlakozik a trióhoz.

Ulf nemcsak hozzánk tartozik most már, de olyan, mintha a testvérünk lenne. - mondja Linn megelőzve minden sanda gyanúsítgatást a kettőjük között szövődő kapcsolatot illetően.

Cikk: POPCORN 1993 - a magyar POPCORN-ban is ez az oldal szerepelt csak a fent olvasható magyar cikkel.

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!