Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
BRAVO magazin interjú 1993

Ace of Base - Jenny titkos szerelme

Először élőben: Az Ace of Base jelenleg (1993) a legsikeresebb svéd popexport-termék. A sváb kisváros, Gerlingen Flic-Flac diszkó a negyedik turnéállomás. Kint semmi légmozgás, nagyon meleg van. Délután ötkor bekanyarodik közvetlenül a diszkó mellett lévő hotel parkolójába a quartett hatalmas busza. Egymás után mászik le a sötétkék luxusjárgányról Ulf, Jenny, Jonas. Utolsóként a kisnövésű Linn bújik elő. Mindegyikükön tarka sort és póló van. A világosbőrű svédek vállán, karján és arcán a túlzott napozás nyomai láthatóak. Jól fepakolva bőröndökkel és táskákkal, legénységükkel együtt megrohamozzák a hotelrecepciót. A BRAVO csapat időközben mindent előkészett, hogy a kettő óra múlva kezdődő hangpróbáig összehozzunk velük egy riportot. Miközben egymás után sminkelik Jenny-t, Linnt, Jokert és Ulfot, mi kérdezgetjük őket. Ez a négy svéd idáig talán legnyitottabb interjúja.
BRAVO: A turnéélet megszedi sarcát. Hárman is betegek vagytok...
Jonas: Pillanatnyilag én vagyok az egyetlen, akinek semmi baja nincsen. Ulf egy nagyon fájdalmas csonthártyagyulladással küszködik. Fájdalomcsillapító tablettákat szed, vastag kötések vannak rajta és naponta kétszer masszírozni kell. Jenny-nek valószínűleg a stressz következményeként kiütéses lett az arca. Szerencsére fedősminkkel el lehet tüntetni a pöttyöket. Linn egy makacs náthát szedett össze, amiből egyszerűen nem tud kilábalni.
Jenny: Eddig már kihúztuk. A turné utolsó napjait is kibírjuk még.
BRAVO: Először léptek fel élőben Németországban. Milyennek találjátok az itteni közönséget?
Jenny: Fantasztikusak! Egy picit féltünk tőle, hiszen a világ második legnagyobb lemezpiaca itt van. Az emberek kritikusak és nem hagyják magukat az orruknál fogva vezetni.
Ulf: Eddig minden ragyogóan ment, sőt azt hiszem tegnap előtt Frankfurtban adtuk eddigi pályafutásunk talán legsikeresebb koncertjét. A közönséggel már az első akkordok után egy hullámhosszon voltunk.
BRAVO: Öt koncertet lemondtatok. Miért?
Jonas: Ez sajnos elkerülhetetlen volt. Mindenesetre nem a mi hibánk, hanem a német turnészervezőnké. Megadott időpontokat anélkül, hogy velünk egyeztetett volna. Ha időben megkérdezett volna minket, tudta volna, hogy azokon a napokon már fix időpontjaink voltak holland, svéd, angol tv- és rádióműsorokban, ahol új kislemezünket a happy Nation-t mutattuk be.
Jenny: Nagyon felhúztuk magunkat a dolgon és azt üzenem a rajongóknak, hogy ne haragudjanak ránk és megígérjük, hogy az elmaradt koncerteket szeptemberben (1993) bepótóljuk.
BRAVO: Jonas, igaz, hogy a csinos szőke szingli asszisztensetek Pernilla a barátnőd?
Jonas: Igen, igaz. Pernilla úgyszolván a csapat jó szelleme, ő tudja csak igazán a felfokozott kedélyeket lecsillapítani. Szorosan kötődünk egymáshoz, ebből kifolyólag persze néha előforulnak kisebb viták. Időközben annyira belejött a békítésbe, hogy Jenny és Linn mindig hozzá mennek először, mielőtt hajbakapnának.
Linn: Pernilla hivatalosan a színpadi asszisztensünk, privát pedig ő a legjobb barátnőnk.
BRAVO: Egy angol újság arról írt, hogy Jenny és Linn nem bírják elviselni egymást...
Jenny: Igen, hallottam róla, de a cikket nem olvastam. Mindenesetre az egész egy felfújt hülyeség. Persze, hogy néha összeveszünk például olyan dolgokon, hogy ki melyik hotelszobát kapja, vagy hogy hova üljön a buszon. Féltékenységi jeleneteket is rendezünk időnként, ha valamelyikünknek az az érzése, hogy a másik a színpadon túlságosan háttérbe szorítja. De ez, azt hiszen normális dolog. Mutass nekem olyan testvéreket, akik soha nem veszekednek. Ilyen nincs. Szeretem Linnt és tudom, hogy ő is szeret. (Linn játékból nekiesik Jenny-nek)
BRAVO: Alig hihető, hogy egyikőtöknek sincsen barátja. Vagy ez időközben megváltozott?
Linn: Ha hiszed, ha nem, nincs barátom. A karrier, amit befutottunk egyszerűen megöli a szerelmet. Ha valamit meg akarsz tudni, fordul inkább Jenny-hez.
Jenny: Oké, bevallom: szerelmes vagyok. De mivel babonás is, további részleteket nem árulok el.
BRAVO: Mikor pihentek?
Jenny: Július elején volt két hét szünetünk. Nagyon jót tett az a kis pihenő. A barátommal elutaztunk délre.
BRAVO: Linn, te mit csináltál?
Linn: Sürgősen nyugalomra volt szükségem, így visszavonultam a szüleim Svédország nyugati partvidékén lévő nyaralójába.
BRAVO: Mióta tudtok róla, hogy Ulf múltját nácicsoport-tagság és skinhead-tevékenység árnyékolja be?
Jenny: Most elárulok valamit, amit még soha nem mondtam el. Már az elejétől fogva tudtuk. Ulf be akart szállni a csapatba, ezzel kapcsolatban egyetlen kikötésünk volt: az, hogy ő szakít a múltjával. Ő ezt megígérte, ezzel számunkra rendben is volt a dolog.
Linn: Ulf azóta egészen más ember lett. Időközben ő lett a nagy bátyus.
Jonas: Tudtuk, hogy előbb-utóbb kitör a botrány. Viszont azt is tudtuk, hogy átvészelhetjük a nehézségeket, ha összetartunk.
BRAVO: Ért benneteket valami kellemetlenség Ulf múltjával kapcsolatban?
Jonas: Hála istennek úgy tűnik, hogy a téma eltűnt a süllyesztőben. Az emberek, ahol csak játszottunk, mindenhol nagyon barátságosak voltak velünk, még Izraelben is, pedig ott féltünk, hogy valami baj lesz.
Ulf: Nagyon örülök, hogy vége van ennek az egésznek. Úgy érzem jó volt nyíltan beismerni a múltamat és nem szépítgetni azt. Az emberek érezhették, hogy azt amit akkor tettem, őszintén megbántam.

Cikk: BRAVO magazin 1993 - a magyar BRAVO-ban is ez az oldal szerepel csak a fenti magyar cikkel

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!