Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Az Ace of Base New York-ban

John F. Kennedy repülőtér, New York: a Delta Légitársaság Stockholm felől érkező járata pontosan landol a kifutópályán. A gép fedélzetén Linn, Ulf és Lasse Karlsson az Ace of Base menedszere. Miután elintézték a formaságokat, beülnek a rájuk váró limuzinba. Uticél a manhattani New York Hotel Palace. Jenny és Jonas már ott vannak. Ők egy másik géppel jöttek. Az ok: hogy szüleik ne aggódjanak annyira, úgy döntött a három testvér, hogy az együttes sok repülőútján, ha lehet más gépekkel mennek, hogy ha esetleg történne valami, ne érje baj mindegyiküket.

Hat nap vár az együttesre New York-ban. A három testvérnek és negyedik társuknak Ulfnak azonban nem sok ideje marad a városnézésre és vásárlásokra, ugyanis Amerika Ace of Base lázban ég (1994). Az együttes több hete TOP 10-es az Államokban egyszerre kettő dallal. Az első kislemez, az All That She Wants és az újabb dal a The Sign rekordokat döntöget. Az album a The Sign (Európában: Happy Nation) ugyancsak sikert sikerre halmoz. Időközben több, mint egymillió példányban fogyott el Amerikában, ami bizony platinalemezt jelent. Ezzel az Ace of Base a legnagyobb sikerét ünnepli. A legendás ABBA sikerek óta nem volt erre példa Amerikában.

Ulf: Ez az egész egy valóra vált álom!

A következő napok már előre be vannak táblázva. Amerikai lapok, rádióadók és TV állomások részére adnak inerjúkat és fotózásokon is rész vesznek. Az utolsó nap azonban marad egy kis idejük a városnézésre a metropolisban. Természetesen nem lehet kihagyni az Empire State Building-et. Ulf megvásárolta az épület mini bronz makettjét. A felhőkarcoló tetején az együttes King Kong-gal, a híres film óriásmajmával pózolt. A programban szerepelt egy látogatás a Hit Factory hangstúdiójába is. Jonas lenyűgüzve foglalt helyet az óriási keverőasztal mögött. Olyan sztárok vették már itt fel a lemezüket, mint Madonna vagy Michael Jackson.

Linn a búcsúzásnál: New York szuper! Őrület, hogy milyen kedveltek és sikeresek vagyunk itt. Remélem, hogy hamarosan visszajövünk.

Az Ace of Base új (1994) kislemezének címe: Don't Turn Around. Ez a csapat első feldolgozása. A dal 1988-ban már nagy siker volt, akkor az angol Asward reggaebanda játszotta.

Cikk: BRAVO magazin 1994 - a magyar magazinban is ez a két oldal szerepelt a fenti cikkel

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!