Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Hidden Gems 2015

Egy talán utolsó próbálkozása volt még a bandának 2015-ben. Ekkor kiadásra került a Hidden Gems albumuk. Ezen az albumon olyan zenék hallhatóak, amiket az együttes a fennállása óta írt meg, de nem kerültek kiadásra. Az összes számuk 1993-1998 közötti. Itt még az IGAZI Ace of Base zenél és énekel. Nem más formáció szerencsére. Öröm felfedezni a dalokban Linn hangját is. A zenék java része akkor készült, mikor Linn még nem tervezte, hogy kiszáll az együttesből. Egyetlen egy videóklip készült erről az albumról a Would your belive számhoz. A videóklipben összeválogatott régi klipek kapnak helyet néhány új elemmel bővülve. Linn sajnos ebben sem szerepel, csak a régi válogatott részekben.

Ha lehetett volna beleszólásom, akkor én a Come To Me számhoz készítettem volna a klipet. A fél világ, jobban mondva az Ace of Base rajongók (mert még most is vannak jócskán) mind Linn-t hiányolja. Mindenhol azt olvasom, hogy hiányzik Linn, álmodoznak róla, hogy egyszer majd újra hallhatják a hangját, láthatnak róla friss felvételeket, stb. Szóval ennek apropóján én ezt a számot választottam volna, mert a szám java részét Linn énekli, így némileg örömet szerezhettek volna a rajongóknak, és a szám stílusa is jobban hasonlít arra az Ace of Base-re, amikor berobbantak annak idején.

Tény és való, hogy a Would Your Belive számban is énekel Linn, de a szám stílusa nem igazán tükrözi az Ace of Base-t.

Az album borítójáról sajnos ki nem lehet venni, hogy Linn-nek is friss lenne-e a képe, vagy csak bevágtak oda róla egy régi képet, de nagy a valószínűsége, hogy a második verziót választották. Bár eléggé csalóka, mert olyan, mintha tényleg ott lenne közöttük. Fene tudja. Erről nem találtam semmit sem a neten :(

© Saját írás

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!