Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Hidden Gems 2015

Egy talán utolsó próbálkozása volt még a bandának 2015-ben. Ekkor kiadásra került a Hidden Gems albumuk. Ezen az albumon olyan zenék hallhatóak, amiket az együttes a fennállása óta írt meg, de nem kerültek kiadásra. Az összes számuk 1993-1998 közötti. Itt még az IGAZI Ace of Base zenél és énekel. Nem más formáció szerencsére. Öröm felfedezni a dalokban Linn hangját is. A zenék java része akkor készült, mikor Linn még nem tervezte, hogy kiszáll az együttesből. Egyetlen egy videóklip készült erről az albumról a Would your belive számhoz. A videóklipben összeválogatott régi klipek kapnak helyet néhány új elemmel bővülve. Linn sajnos ebben sem szerepel, csak a régi válogatott részekben.

Ha lehetett volna beleszólásom, akkor én a Come To Me számhoz készítettem volna a klipet. A fél világ, jobban mondva az Ace of Base rajongók (mert még most is vannak jócskán) mind Linn-t hiányolja. Mindenhol azt olvasom, hogy hiányzik Linn, álmodoznak róla, hogy egyszer majd újra hallhatják a hangját, láthatnak róla friss felvételeket, stb. Szóval ennek apropóján én ezt a számot választottam volna, mert a szám java részét Linn énekli, így némileg örömet szerezhettek volna a rajongóknak, és a szám stílusa is jobban hasonlít arra az Ace of Base-re, amikor berobbantak annak idején.

Tény és való, hogy a Would Your Belive számban is énekel Linn, de a szám stílusa nem igazán tükrözi az Ace of Base-t.

Az album borítójáról sajnos ki nem lehet venni, hogy Linn-nek is friss lenne-e a képe, vagy csak bevágtak oda róla egy régi képet, de nagy a valószínűsége, hogy a második verziót választották. Bár eléggé csalóka, mert olyan, mintha tényleg ott lenne közöttük. Fene tudja. Erről nem találtam semmit sem a neten :(

© Saját írás

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok