Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Hidden Gems 2015

Egy talán utolsó próbálkozása volt még a bandának 2015-ben. Ekkor kiadásra került a Hidden Gems albumuk. Ezen az albumon olyan zenék hallhatóak, amiket az együttes a fennállása óta írt meg, de nem kerültek kiadásra. Az összes számuk 1993-1998 közötti. Itt még az IGAZI Ace of Base zenél és énekel. Nem más formáció szerencsére. Öröm felfedezni a dalokban Linn hangját is. A zenék java része akkor készült, mikor Linn még nem tervezte, hogy kiszáll az együttesből. Egyetlen egy videóklip készült erről az albumról a Would your belive számhoz. A videóklipben összeválogatott régi klipek kapnak helyet néhány új elemmel bővülve. Linn sajnos ebben sem szerepel, csak a régi válogatott részekben.

Ha lehetett volna beleszólásom, akkor én a Come To Me számhoz készítettem volna a klipet. A fél világ, jobban mondva az Ace of Base rajongók (mert még most is vannak jócskán) mind Linn-t hiányolja. Mindenhol azt olvasom, hogy hiányzik Linn, álmodoznak róla, hogy egyszer majd újra hallhatják a hangját, láthatnak róla friss felvételeket, stb. Szóval ennek apropóján én ezt a számot választottam volna, mert a szám java részét Linn énekli, így némileg örömet szerezhettek volna a rajongóknak, és a szám stílusa is jobban hasonlít arra az Ace of Base-re, amikor berobbantak annak idején.

Tény és való, hogy a Would Your Belive számban is énekel Linn, de a szám stílusa nem igazán tükrözi az Ace of Base-t.

Az album borítójáról sajnos ki nem lehet venni, hogy Linn-nek is friss lenne-e a képe, vagy csak bevágtak oda róla egy régi képet, de nagy a valószínűsége, hogy a második verziót választották. Bár eléggé csalóka, mert olyan, mintha tényleg ott lenne közöttük. Fene tudja. Erről nem találtam semmit sem a neten :(

© Saját írás

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!