Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Mindössze 12 hónap alatt világsztárok lettek

Nr. 1. Amerikában - és mindez egy évvel a start után? Ulf hitetlenkedve rázza a fejét:

Igazából fel sem tudjuk fogni. Egy álom beteljesedett. Rövid szünetet tart és rám néz. De ne gondold, hogy most el vagyunk telve magunkkal. A skandináv vér visszatart ettől. Göteborgban a mai napig is alig ismer fel valaki.

Jenny oldalba bök és provokálóan kérdezi: Vagy úgy véled, hogy az elmúlt 12 hónapban nagyon megváltoztunk?

Visszaemlékezés: 1993. február 1-én találkoztam a svéd négyessel először a müncheni BRAVO fotóstúdióban. Akkor alig ismerte őket valaki. Azóta nyomon követtem az együttes útját és egy év leforgása alatt nyolcszor találkoztam velük. Akkor még nagyon tartózkodónak tűntek. Ma már rutinosan és magabiztosan pózolnak. Jenny és Linn nőiesebben öltözködik és sokkal lazábbnak tűnnek. Sőt, éppen a visszahúzódó Linn lett olykor kiakasztó. A februári BRAVO Super Show-n fekete parókában sokkolta a rajongókat. Jonas, aki nyúlszája miatt tele volt komplexusokkal és ötször vetette alá magát operációnak, ma sokkal magabiztosabban tűnik.


A leges-legelső BRAVO fotó

Ma már elfogadom magam úgy, ahogy vagyok. - Jonas

Ulf is sokkal lazább és időközben ő lett a csapat mókamestere. Egyértelmű, hogy a svéd négyes öntudatosabb, professzionálisabb és rutinosabb lett, azonban sztárallűröknek nyoma sincsen. Jonas fején találja a szöveg:

Jenn, Linn és én testvérek vagyunk. Ulf pedig időközben már olyan, mintha a bátyánk lenne. Ha valamelyikünk kezd egy picit elszállni, a többiek visszahozzák a földre.

Pedig a svéd négyesnek minden oka meglenne elszállni. Egy éve még teljesen ismeretlenek voltak, ma pedig már világsztárok. Az elmúlt 12 hónap alatt 4 világsikert és egy többszörös platinaalbumot (Happy Nation) könyvelhetnek el. Az Ace of Base majdnem mindegyik európai országban Nr. 1. volt, ezenkívül Izraelben, Japánban, sőt még Amerikéban is, ahol egyszerre két kislemezzel szerepeltek a TOP 10-ben. A kérdésre, hogy mivel magyarázzák a hatalmas amerikai sikert Jenny szerényen válaszolt:

Azt hiszem ez a híres elődöknek, az ABBA-nak köszönhető. A hatalmas ABBA sikerek után az emberek jobban odafigyelnek egy svéd együttesre.

Jonas kiegészíti: Az amcsik örülnek, hogy megint egy szép melódiájú dalt hallanak. Odaát úgyis csak a grunge és a rap a menő.

Linn elgondolkozva foglalja össze az elmúlt egy évet:

Amikor kezdtünk, még minden nagyon izgalmas volt. Nem sokat láttunk a világból szülővárosunkon, Göteborgon és a svéd nyugati parton kívül, ahol a nyarainkat töltöttük gyermekkorunkban. Eleinte nagyon féltem a repüléstől, amit időközben már sikerült leküzdenem. A legszívesebben azonban még mindig az egyetemi kávézóban ücsörgök a barátaimmal. És ez egy hónapban egyszer biztos megtörténik.

Alig hihető, pedig igaz. Az Ace of Base négyhetente egyszer hét napra szögre akasztja a show-business-t és otthon Göteborgban csak a családdal és a barátokkal foglalkozik.

Ezt mindig betartjuk, és ez így jó. Segít, hogy normálisak maradjunk. - mondja Ulf. Mindig örülök a hétnek, amit együtt tölthetek Lorettával a barátnőmmel.

De van egy másik szabály is, amit mindig betartanak. Az Ace of Base mindig két különböző repülőgéppel utazik. Legtöbbször a két lány és a két fiú. Ennek okát Jenny árulja el:

Ezt megígértük a szüleinknek, azért, hogy ne veszítsék el mindegyik gyereküket, ha egyszer tényleg történne valami. Természetesen nem valami praktikus ez a külön utazgatás, de a szüleink miatt következetesen betartjuk.

Jenny még mindig a szüleiknél lakik (1994). A Berggren testvéreknek nagyon fontos a szülői ház.

Linn tavaly ősszel költözött el otthonról. - mondja Jenny. Most egy saját kis lakása van Göteborgban. Én is el akarok költözni. De kemény húzás lett volna, ha egy időben megyünk el mindketten. Így is alig látnak minket a szüleink. Ezért is várok még a lakáskereséssel.

Jonas is Göteborgban lakik, ahol barátnőjével, Pernillával bérelnek egy házat. A zenemániákus büszkén mesél új stúdiójáról:

Egy régi pajtában van, ami még a nagyapám nagyapjáé volt. Az épületnek iszonyú vastag falai vannak. Ideális egy stúdió számára. Minden szabad percemet ott töltöm és Ulf-al az új album dalain dolgozunk, amit júliusban (1994) akarunk felvenni.

Az aktuális kislemez a Don't Turn Around egyre feljebb tör a listákon. A dal az angol reggae-csapat feldolgozása.

Mindegyikünk szereti a reggae-t.- mondja Jonas. És a Don't Turn Around mindig is a kedvenceink közé tartozott.

Az Ace of Base pár nap múlva Tokióba utacik, utána pedig Dél-Amerikába (1994).

És remélem, hogy végre valóra válik egy régi álmom. Már kisgyerekként mindig azt kívántam, hogy egyszer egy fehér lovon lovagolhassak az argentín pampákon. - meséli Ulf.

Cikk: BRAVO magazin 1994. - A magyar magazinban is ez a kettő oldal szerepelt a fenti magyar cikkel

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok