Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Dont Turn Around videóklip forgatása

Pokoli hőségben a floridai tengerparton

Derűsebben és jobban nem kezdődhetett volna az év (1994) az Ace of Base számára. Úgy tűnik, az egész világ a The Sign című dalukat dúdolja. A négy sikeres svéd aktuális kislemeze a föld 20 országában is a 10 legnépszerűbb dal között van. Németországban a lemez már elérte a platinastátuszt, Amerikában pedig a legnagyobb konkurense Az All That She Wants című dalnak, amely a kvartett bemutatkozó lemezeként a 2. helyre tört.

Az 1993-as év zárásaként a három Berggren testvér és Ulf egy hétre Amerikába utaztak, ahol 3 napig a napfényes Miami-ban forgatták a Don't Turn Around című daluk videóját. A POPCORN-Exkluzív jelen volt Floridában. Mindenki Floridáról álmodik, különösképpen, ha hazájában télies hideg van. Csupán Jonas a kivétel.

Napfényre érzékeny alkat vagyok. Nem bírom elviselni, ha tűz a nap.

A szőke 1.90 magas óriás így egész nap a vándorló árnyékot követte. Épp az ellentéte volt Ulf, aki minden forgatási szünetet kihasznált, hogy a hasát napoztassa, és így egy kis barnaságot szedjen össze. Csak a sűrű programból adódó időhiány óvta meg a leégéstől. Linn viszont beleszerett a strandon egy kóbor kutyába és legszívesebben magával vitte volna Svédországba.

Don't Turn Around - ezzel a számmal 1988-ban az Aswad reggae-együttes ért el először óriási sikert. Az ehhez készített új videón a komor helyszínek dominálnak. Az első forgatási napon az András hurrikán által 1992 decemberében elpusztított villában, Coconut Grove-ban, Dél-Miami-ban folytak a munkák. A házromok között folyó forgatás kínszenvedéssé vált, mivel kint 30 fok meleg volt, bent viszont a hiányzó klímaberendezés miatt olykor 40 fok is. Jenny a forgatás alatt 5 üveg ásványvizet pusztított el.

A második és a harmadik napon Key Biscayne strandján, Florida déli csücskében folytak a forgatási munkálatok. Itt is pusztított a hurrikán, ami miatt az egész térség igen lepusztult állapotba került. Hihetetlen, de itt az együttesre egy külön meglepetés is várt. Az egyébként elhagyatott strandon egy honi csoport ünnepelt és az elmaradhatatlan magnóból teljes hangerővel dübörgött az All That She Wants. Az amerikaiak majd kiugrottak bőrükből, amikor hőseik egyszer csak hirtelen előttük álltak. A videómunkálatokat a spontán autogramosztogatás miatt egy órára félbe is kellett szakítani.

Hogy láthatjátok-e nálunk a videóklipet, és ha igen, mikor, az még bizonytalan. Legközelebb az Ace of Base lemezéről a Living in Danger című dal jelenik meg. Talán ezután még marad hely a Don't Turn Around számára, mert a legközelebbi stúdióalbum 1994 ősze előtt nem várható.

Cikk: POPCORN 1994 - a magyar újságban is ez a két oldal szerepelt a fenti magyar cikkel

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!