Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
1996-os World Music Awards díjátadó ünnepsége

1996-ban is vendég volt az Ace of Base a WMA eseményen Monte Carlo-ban. Akkor a Beautiful Life című számukat adták elő. Elfogult vagyok persze, mert én imádtam, de közben az is nagyon tetszett a videóban, hogy közben a közönséget is mutatták. Például Celine Dion is ezerrel tapsolta őket aztán valamit súgott a férje fülébe. Vagy Michael Jackson. Háromszor is mutatták, ahogy tapsol és ring a zenére. Nagyon tetszett neki a svéd négyes a színpadon. A szám végén még a hüvelykujjait is felmutatta nekik, hogy mennyire jók voltak.

Ez írtó nagy elismerés lehetett akkor az Ace of Base-nek, hiszen Linn 13 éves kora óta rajongott Michael Jackson-ért és Jonas-nak is ő volt az egyik kedvenc előadója.

Celine Dion tapsa
Michael Jackson is jól szórakozott: első, második, harmadik

Olyan sztárok mellett léptek fel ezen az eseményen, mint Celine Dion, Michael Jackson, Diana Ross, Seal, Shania Twain, Mariah Carey.

A Youtube-on fent van a teljes 1996-os díjátadó, de én ide csak azt a részt linkeltem be, amikor átnyújtják a csapatnak a díjat. Utána Linn megköszöni pár szóban. Michael Jackson-t is megemlíti a köszönőbeszédében, mondván, hogy ő amúgy Michael Jackson fan . Utána megint mutatják Michael-t, amint örül ennek.

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!