Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Az első fellépés Göteborgban

Éjfélt ütött az óra Göteborg legnagyobb diszkóklubjában, a Valand-ban. Az Ace of Base fiatal sztárjai, előreláthatólag óriási karrierjük kezdetén, izgatottan várakoznak első élő bemutatkozásukra a színfalak mögött. Nincsenek ezzel egyedül, hiszen rajongóik hozzájuk hasonló feszültségekkel, türelmetlenül lesik kedvenceik megjelenését a zsúfolásig megtelt klubban. Végre valahára láthatják a zenekart közvetlen közelről is.

Vajon minden rendben lesz? - gondolja magában összeszorult gyomorral a három testvér és barátjuk, Ulf. Okkal, hiszen a délutáni hangpróbán még rengeteg baj volt a hangosító-berendezésekkel, a recsegő mikrofonnal. Ráadásul Jonas keze is megsérült. Ulf pedig miután néhány héttel ezelőtt a nyilvánosság elé tárta nem éppen dicséretes múltját (egy skinhead-banda tagja volt) akkori társai gyilkossággal fenyegették. Emiatt az utóbbi napokban bújkálnia kellett és két testőrt is fogadtak mellé. Csoda, hogy Ulf még ezek után is olyan derűs és vidám maradt.

00:40 perckor berobban a négy svéd két csinos táncosnő, Sadie és Paola kíséretében. Linn és Jenny fekete nadrágot és ujjatlan mellényt visel. A fiúk kevésbé feltűnő szerelést vettek fel. Ulf a show alatt többször is átöltözik. Mindenki meglepetésére lassú számmal, a Young and Proud-dal kezdenek, amit a Münchausen követ Ulf őrjítő ugrabugrálása közepette, majd az idő előrehaladtával a zene és a ritmus is egyre pergőbbé válik. Sláger slágert követ: All That She Wants, Wheel of Fortune, Happy Nation. A közel egyórás műsor alatt értelemszerűen Ulf viszi a prímet, az est elsöprő sztárja, az egyetlen, aki nem hibázik. Még három ráadás és aztán vége - sikeresen átestek a tűzkeresztségen.

Az Ace of Base további turnét tervez a skandináv országokban, közben azonban négy koncert erejéig, ahol Dr. Alban-nal, az Inner Circle-lel és Ofra Haza-val együtt lépnek fel, Izraelbe utaznak. Nagyon várják az elkövetkezendő heteket. Jenny, a legfiatalabb Ace of Base tag erről így nyilatkozik:

Nem lesz könnyű, de biztosan mindannyian élvezni fogjuk. Ha útközben a buszon unatkoznánk, majd kitalálunk valami jó kis heccet. Például a mindenki Ulf ellen nevű jól bevállt játékot.

Nevetve néz Ulf-ra, aki színlelt bosszúsággal forgatja a szemeit: Na, de lányok! - Kommentálja az elhangzottakat.

Cikk: BRAVO magazin 1993. - a magyar magazinban is ez a két oldal szerepelt a fenti magyar cikkel

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!