Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Az első fellépés Göteborgban

Éjfélt ütött az óra Göteborg legnagyobb diszkóklubjában, a Valand-ban. Az Ace of Base fiatal sztárjai, előreláthatólag óriási karrierjük kezdetén, izgatottan várakoznak első élő bemutatkozásukra a színfalak mögött. Nincsenek ezzel egyedül, hiszen rajongóik hozzájuk hasonló feszültségekkel, türelmetlenül lesik kedvenceik megjelenését a zsúfolásig megtelt klubban. Végre valahára láthatják a zenekart közvetlen közelről is.

Vajon minden rendben lesz? - gondolja magában összeszorult gyomorral a három testvér és barátjuk, Ulf. Okkal, hiszen a délutáni hangpróbán még rengeteg baj volt a hangosító-berendezésekkel, a recsegő mikrofonnal. Ráadásul Jonas keze is megsérült. Ulf pedig miután néhány héttel ezelőtt a nyilvánosság elé tárta nem éppen dicséretes múltját (egy skinhead-banda tagja volt) akkori társai gyilkossággal fenyegették. Emiatt az utóbbi napokban bújkálnia kellett és két testőrt is fogadtak mellé. Csoda, hogy Ulf még ezek után is olyan derűs és vidám maradt.

00:40 perckor berobban a négy svéd két csinos táncosnő, Sadie és Paola kíséretében. Linn és Jenny fekete nadrágot és ujjatlan mellényt visel. A fiúk kevésbé feltűnő szerelést vettek fel. Ulf a show alatt többször is átöltözik. Mindenki meglepetésére lassú számmal, a Young and Proud-dal kezdenek, amit a Münchausen követ Ulf őrjítő ugrabugrálása közepette, majd az idő előrehaladtával a zene és a ritmus is egyre pergőbbé válik. Sláger slágert követ: All That She Wants, Wheel of Fortune, Happy Nation. A közel egyórás műsor alatt értelemszerűen Ulf viszi a prímet, az est elsöprő sztárja, az egyetlen, aki nem hibázik. Még három ráadás és aztán vége - sikeresen átestek a tűzkeresztségen.

Az Ace of Base további turnét tervez a skandináv országokban, közben azonban négy koncert erejéig, ahol Dr. Alban-nal, az Inner Circle-lel és Ofra Haza-val együtt lépnek fel, Izraelbe utaznak. Nagyon várják az elkövetkezendő heteket. Jenny, a legfiatalabb Ace of Base tag erről így nyilatkozik:

Nem lesz könnyű, de biztosan mindannyian élvezni fogjuk. Ha útközben a buszon unatkoznánk, majd kitalálunk valami jó kis heccet. Például a mindenki Ulf ellen nevű jól bevállt játékot.

Nevetve néz Ulf-ra, aki színlelt bosszúsággal forgatja a szemeit: Na, de lányok! - Kommentálja az elhangzottakat.

Cikk: BRAVO magazin 1993. - a magyar magazinban is ez a két oldal szerepelt a fenti magyar cikkel

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!