Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Az első fellépés Göteborgban

Éjfélt ütött az óra Göteborg legnagyobb diszkóklubjában, a Valand-ban. Az Ace of Base fiatal sztárjai, előreláthatólag óriási karrierjük kezdetén, izgatottan várakoznak első élő bemutatkozásukra a színfalak mögött. Nincsenek ezzel egyedül, hiszen rajongóik hozzájuk hasonló feszültségekkel, türelmetlenül lesik kedvenceik megjelenését a zsúfolásig megtelt klubban. Végre valahára láthatják a zenekart közvetlen közelről is.

Vajon minden rendben lesz? - gondolja magában összeszorult gyomorral a három testvér és barátjuk, Ulf. Okkal, hiszen a délutáni hangpróbán még rengeteg baj volt a hangosító-berendezésekkel, a recsegő mikrofonnal. Ráadásul Jonas keze is megsérült. Ulf pedig miután néhány héttel ezelőtt a nyilvánosság elé tárta nem éppen dicséretes múltját (egy skinhead-banda tagja volt) akkori társai gyilkossággal fenyegették. Emiatt az utóbbi napokban bújkálnia kellett és két testőrt is fogadtak mellé. Csoda, hogy Ulf még ezek után is olyan derűs és vidám maradt.

00:40 perckor berobban a négy svéd két csinos táncosnő, Sadie és Paola kíséretében. Linn és Jenny fekete nadrágot és ujjatlan mellényt visel. A fiúk kevésbé feltűnő szerelést vettek fel. Ulf a show alatt többször is átöltözik. Mindenki meglepetésére lassú számmal, a Young and Proud-dal kezdenek, amit a Münchausen követ Ulf őrjítő ugrabugrálása közepette, majd az idő előrehaladtával a zene és a ritmus is egyre pergőbbé válik. Sláger slágert követ: All That She Wants, Wheel of Fortune, Happy Nation. A közel egyórás műsor alatt értelemszerűen Ulf viszi a prímet, az est elsöprő sztárja, az egyetlen, aki nem hibázik. Még három ráadás és aztán vége - sikeresen átestek a tűzkeresztségen.

Az Ace of Base további turnét tervez a skandináv országokban, közben azonban négy koncert erejéig, ahol Dr. Alban-nal, az Inner Circle-lel és Ofra Haza-val együtt lépnek fel, Izraelbe utaznak. Nagyon várják az elkövetkezendő heteket. Jenny, a legfiatalabb Ace of Base tag erről így nyilatkozik:

Nem lesz könnyű, de biztosan mindannyian élvezni fogjuk. Ha útközben a buszon unatkoznánk, majd kitalálunk valami jó kis heccet. Például a mindenki Ulf ellen nevű jól bevállt játékot.

Nevetve néz Ulf-ra, aki színlelt bosszúsággal forgatja a szemeit: Na, de lányok! - Kommentálja az elhangzottakat.

Cikk: BRAVO magazin 1993. - a magyar magazinban is ez a két oldal szerepelt a fenti magyar cikkel

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok