Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
A támadást Linn nem heverte ki - Interjú

A lakókocsi, ami a Museo della Civilta Romana előtt parkol és ahol az Ace of Base tagjai a Cruel Summer című videóklipjük forgatása közben megpihennek, egy valóságos erődítmény. Az ajtó előtt két kigyúrt, tüsi hajú testőr pózol. Bizalmatlanul nézegetnek mindenkit, aki csak megközelíti a fehér lakókocsit. Szétvetett lábakkal elállják az utamat, amikor Ulf-ot, Jonas-t és Jenny-t szeretném meginterjúvolni. Csak miután az újságíró igazolványomat tüzetesen megvizsgálták, engedélyezik vonakodva a belépést. Mióta 1994. április 27-én egy német rajongó behatolt a Berggren család göteborgi házába és egy késsel megsebezte Jenny-t és az anyukáját, a „Mindenek előtt a biztonság” szólás van náluk érvényben.

Nyilvános fellépéseken már csak testőrökkel jelenünk meg. - mondja Jonas. Ez nem tűnik barátságosnak, de nincs más választásunk.

A félelem egy esetleges további támadástól már követelt is egy áldozatot. Mégpedig Linn-t. Jenny és Jonas testvére egy ideje depresszióval küszködik és már alig mer emberek közé menni. A BRAVO interjútól távol tartja magát, csak a fényképezésekhez áll oda megkövesedett arckifejezéssel. Jenny bevallja:

Linn sosem heverte ki a támadást. A legszívesebben már csak a zeneszerzéssel foglalkozna és teljesen kivonná magát a rivaldafényből.

BRAVO: Röviddel ezelőtt komolyan összekapott Jonas és Linn. Meddig lehet még ezt a feszültséget elviselni?
Jonas: Ha neked is két húgod lenne te is kiborulnál időnként. Csak annyit mondtam Linn-nek a forgatáson, hogy mozogjon egy kicsit intenzívebben. Lehet, hogy a forgatás hevében egy kicsit felemeltem a hangomat. De közöttünk minden tiszta. Az Ace of Base mindenképpen négyesben folytatja.
Jenny: Linn teljes értékű tagja az Ace of Base-nek és az is marad.
BRAVO: Jenny: Linn betegsége következtében hirtelen te kerültél előtérbe. Hogyan bírkózól meg ezzel?
Jenny: Időközben már jól. Bevallom, amikor kiderült, hogy azon nyomban át kell vennem a főszólamot, voltak vele problémáim. Hiszem eddig Linn volt a frontemberünk. De amikor a stúdióban az új albumunkon, a Flowers-en dolgoztunk, minden számmal, ami a dobozba került, biztosabb lettem. Most már élvezem, hogy az előtérben állhatok.
Jonas: Jenny mindig is az aktívabb volt a két húgom közül. Kislányként velünk fiúkkal focizott és indiánosat játszott. Vagy pedig egyedül elment nálunk az erdőbe, órákig tartó felfedező utakra. Linn inkább visszahúzódó és álmodozó. Gyakran a ragyogó napsütés ellenére sem jött elő a szobájából. Inkább feküdt az ágyán és szerelmes regényeket olvasott. Azt hiszem, hogy a frontember szerepe sosem tetszett neki igazán. Most boldog, hogy inkább a háttérben maradhat. Jenny pedig már alig várja, hogy a színpadra léphessen.
BRAVO: Kívülállók számára Linn úgy néz ki, mint aki teljesen meg van félemlítve. Ti ezt hogy látjátok a csapaton belül?
Jenny: Én valamelyest megbírkóztam vele. De nem szeretnék tovább erről beszélni.
BRAVO: Két és fél év szünet után végre megjelenik az új albumotok, a Flowers. Miért tartottatok ilyen hosszú szünetet?
Ulf: Számunka ez nem volt hosszú szünet, hiszen folyamatosan dolgoztunk új dalokon. De miután 1993-ban villámgyorsan befutottunk az első albumunkkal a Happy Nation-nel és felvettük a második CD-nket, szükségünk volt egy kis lazításra. Az évek csak úgy elrepültek fölöttünk, egyikünknek sem volt ideje magánéletre. Ezen változtatni szerettünk volna.
BRAVO: Miért lett az album címe Flowers?
Jonas: Mert számunkra minden dal olyan, mint egy kis virág. A dalcímek Ace of Base hangzásúak, de mindegyiknek megvan a maga hangzásvilága. Az album mindig új színben virágzik ki a számunkra.
BRAVO: A Flowers a BRAVO lista egyik kedvence és a többi európai országban is egészen magasan szerepeltek a listákon. Gondoljátok, hogy az előző sikert felül tudjátok múlni?
Ulf: Remélhetőleg nem, és ezt nagyon komolyan gondolom. Hiszem, ha visszagondolok a karrierünkre, akkor látom, hogy túl gyorsan történt minden. A Happy Nation a 21 millió eladott példánnyal minden idők legsikeresebb debütáló albuma lett. Még a Guiness Rekordok könyvébe is bekerültünk. Abban az időben szinte minden országban mi voltunk a listavezetők és nem volt egy szabad percünk sem. Egy időben közel álltam hozzá, hogy megőrüljek. Pár héttel azelőtt még egy senki voltam, aztán hirtelen bejártam az egész világot. A legjobb szállodákban laktam és minden kívánságomat teljesítették. Ez olyan, mintha minden nap a kedvenc kajádat ennéd. Egy idő után már nm bírod megenni. Lehet, hogy Linn megváltozása is ezzel függ össze. Régen mindenki őt karolta át és akart egy közös fotót, vagy egy autogrammot tőle.
Jenny: Négy évig ötödik sebességbe kapcsolva járt-kelt, és ez teljesen kiszívta az erejét.
BRAVO: Hol pihenitek ki a zenészélet fáradalmait?
Jenny: Otthon Göteborgban. Még mindig a szüleimmel lakom (1998), mindig számíthatok rájuk.
Jonas: Linn és én is Göteborgan érezzük a leginkább otthon magunkat. Mindketten vettünk a társainkkal közösen egy házat.
Ulf: Nekem egy kicsit mindig is hideg volt Svédország. Ezért két évvel ezelőtt a barátnőmmel a spanyolországi Marbellába költöztünk. Egy régi álmom vált valóra.
BRAVO: Mit csináltok szabadidőtökben?
Jenny: Mint megrögzött katolikus, a szabadidőmben az egyháznak szentelem magam. Így már több éve a nyári szünetben gyerekekre felügyelek egy táborban. Látni, hogy ezek a gyerekek milyen szeretettel vesznek körül és mennyire bíznak bennem, az egy leírhatatlan csodálatos érzés. Számukra nem az Ace of Base énekesnője vagyok, hanem egyszerűen csak Jenny. Sajnos ezen a nyáron erről le kell mondanom, mert pont abban az időben rengeteg promóciós feladatunk van.
Jonas: A munkám a hobbim. Ha ki szeretnék kapcsolni, akkor bemegyek a házi stúdiómba és elpepecselek a dalaimmal. Számomra nem létezik semmi más csak a zene. Még a szabadidőmben is.
Ulf: Én egy igazi sportrajongó vagyok. Azt hiszem nincs olyan sportág, amit ki ne próbáltam volna. A vizisíeléstől kezdve a mountainbike-ig mindennel foglalkozom. De az igazi élvezetet mégis a bungee-jumping és az  ejtőernyőzés jelenti számomra.
BRAVO: Év végén szeretnétek egy világkörüli túrnéba kezdeni. Mire számíthatnak a rajongóitok?
Ulf: Az már biztos, hogy élő koncerteket adunk. Ezért 13 zenésszel lépünk fel. Jonas, Linn és én szintetizátorozni fogunk, Jenny pedig elől fog állni a mikrofonnál. Ehhez pedig egy látványos színpadképet tervezünk. Egy igazi show-val szeretnénk a közönséget meglepni. És mindenképp mind a három albumról fogunk dalokat énekelni. Valószínűleg decemberben startolunk Ázsiában. Európába a jövő év elején jövünk.

Cikk: BRAVO magazin 1998.

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok