Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Jenny-nek sikerült túltennie magát a merényleten

Elfelejthetjük az ABBA-t, a Roxette-et. Az Ace of Base nem csak Svédországban írta alá az öröklistákat, de az együttes bekerült a Rekordok könyvébe is. A svéd négyes készítette minden idők legsikeresebb bemutatkozó albumát, Happy Nation címmel, amelyből közel 20 milliót adtak el. (1995.) A Rekordok könyve svéd kiadásának címlapján a zenekar látható. A kislemezekkel együtt a svéd négyes több, mint 30 millió eladott lemezzel büszkélkedhet és most a The Bridge című albummal ott szeretnék folytatni, ahol abbahagyták.

Nem akarjuk mindenáron felülmúlni az eddigi eredményeinket. Nincsenek kényszerképzeteink ezzel kapcsolatban.

Jegyzi meg Ulf, aki úgy véli, hogy az 1993-as év váratlan, gyors sikerei, az All That She Wants kiváltotta stressz pszichésen és fizikálisan is megviselte az együttes tagjait. Ennek utóhatása még idén is érződött, hiszen Linn hangszálproblémái miatt 5 hónapig nem énekelhetett, ezért a CD megjelenése is sokat késett. Ulfnak viszont a veseköveivel akadtak gondjai. A legsúlyosabb következménye azonban a Jenny elleni merényletnek volt. Mint arról a POPCORN is beszámolt, 1994 márciusában egy német lány Berggrenék családi házában támadt rá egy késsel Jennyre, aki csaknem egy évig küszködött a támadás okozta pszichés stresszel. A lemezen hallható egy dal (Ravine), amely az eset kapcsán született, s amelynek segítségével Jenny megpróbálta feldolgozni, kiénekelni magából ezt a görcsöt. Ennek egyik fontos pillanata volt, amikor az Ace of Base egy 14 éves, ismeretlen fiatal temetésén énekelt.

Ezt a fiút meggyilkolták, és arra gondoltam, hogy velem is hasonló történhetett volna. - mondja Jenny, aki időközben ismét teljesen egészségesnek érzi magát.

Az Ace of Base új albumának várható sikere pedig vélhetően további gyógyír lesz az elszenvedett sérelmekre.

Cikk: Popcorn magazin 1995. - A magyar magazinban is ez az oldal szerepelt, csak a fenti magyar cikkel.

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!