Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Az együttes a Karib-tengeren

Ace of Base a siker csúcsán. Miközben a csapat egy Karib-tengeri utazáson piheni ki a megerőltető munka fáradalmait, addig a Don't Turn Around egyre feljebb tornássza magát a listákon.

Vakítóan tiszta kék ég, szikrázó napsütés, lágy szellő, egyszóval paradicsomi hangulat uralkodik a kolumbiai Cartagena kikötőjében. Már jó ideje várunk arra, hogy visszatérjen a svéd szuperkvartett kétnapos hajókirándulásáról. Végre feltűnik a kis yacht és szemtanúi lehetünk, amit Jonas kapitány kiadja a parancsot Ulf matróznak: Horgonyt le! (jobban mondva kötelet kidobni). A két lány mindeközben vidáman áll a hajó tatján és Ulf-ot ugratják:

Hé matróz, nem lehetne egy kicsit gyorsabban?

Jenny, Linn, Ulf és Jonas dél-amerikai promóciós turnéjuk első állomásán, Kolumbiában sort kerítettek egy kétnapos hajókirándulásra.

A hajózás a vérünkben van. - állítja Jonas. Elvégre az őseink a tengeren keresztül közlekedtek. Ulf egyébként gyakorlati tapasztalatokkal is rendelkezik a hajózás terén, hiszen egy jó ideig ugyanis, mint hajószakács kereste meg a kenyérre valót.

Ahogy a csapat jelenlegi helyzete áll, nem úgy néz ki, hogy Ulf-nak vissza kellene állnia a fazekak mögé. A svédeknek ugyanis sikerült az, ami csak kevés európai csapatnak: áprilisban egyszerre volt mind az albumuk, mind pedig a The Sign kislemez az Államokban Nr. 1. Angliában szintén biztosan tartják magukat a TOP10-ben, a Don't Turn Around pedig rekordsebességgel került fel a különböző slágerlistákra. A csapat Kolumbia után Brazíliában és Argentínában lép fel, majd Francia- és Görögországot érintve visszautaznak Göteborgba, ahol megkezdik a következő album felvételeit.

Cikk: Bravo magazin 1994. - a magyar magazinban is ez az oldal szerepelt a fent olvasható magyar cikkel

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!