Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Sikersorozat Amerikában díjakkal

Igazi meglepetés vagy előre megjósolt győzelem? Szakmai körökben vitatkoznak, de a tények magukért beszélnek. 1993-ban az Ace of Base Európában tartolt, mint új ABBA, 1994-ben pedig, miután áttette székhelyét Amerikába, a tengerentúlon ért el az egy évvel korábbihoz hasonló megasikereket. A végeredmény: A legtekintélyesebb amerikai szaklap, a Billboard az Ace of Base-nek ítélte oda az év felfedezettje díjat, míg a sikerlistákon lassan hónapok óta szereplő The Sign című daluk videója szintén kategóriagyőztes lett. És ez eddig egyetlen európai illetőségű új együttesnek sem sikerült.

Ez a sikersorozat lehet a magyarázata, hogy az Európából az utóbbi időben eltűnt svéd kvartettet az MTV európai díjátadására is meghívták előadónak olyan sztárok társaságában, mint Aerosmith, Prince, Take That, Tom Jones vagy George Michael. A zenekar tehát valóban szupersztárnak számít. Ennek szomorú bizonyítéka, hogy nemrégiben egy nyilvános szereplésük alkalmával Jenny ellen sikertelen merényletet kíséreltek meg. Ami után érthetően az együttes tagjai tejlesen visszavonultak a nyilvánosságtól és még az interjúadástól is elzárkóztak.

Sőt, az is felmerült, hogy Jenny idegösszeomlása miatt a további együttműködést is feladják. Szerencsére azonban néhány hét pihenő után Jenny ismét vállalta a közös munkát, és így előbb elkészült a Living In Danger című stílusos videójuk, majd pedig az év végi díjátadási ceremóniák után megkezdődött a tényleges munka is. Négy svéd városban, különböző producerek irányításával folyik az új Ace of Base album készítése, amely várhatóan márciusban kerül a boltokba (1995). A felvételről Jonas csak annyit árult el, hogy a reggae, a dance és a pop legfinomabb ötvözetét készítik. A POPCORN-nak azt is sikerült megtudnia, hogy amennyiben Jenny vállalja a fellépéseket, februártól az együttes ismét promóciós turnéra indul és az új albumról már bemutatják az első kislemezt is, amelynek a címe egyelőre még titok. Az Ace of Base rajongók tehát megnyugodhatnak: 1995-ben sem kell nélkülözniük kedvenceiket. Sikersorozatuk minden bizonnyal folytatódik.

Cikk: POPCORN magazin 1994. - a magyar magazinban is ez az oldal szerepelt a fent olvasható magyar cikkel

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!