Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
A svédek Párizsban megint

Az Ace of Base sikersorozata tovább folytatódik és mi illene jobban hozzá, mint Párizsban a Diadalív.

Nem, nem és nem. - nevet Jenny. - Nincsen Párizs komplexusom. Még akkor sem, ha meg kell mondanom, hogy ez a második látogatás lényegesen jobban tetszett.

Némi magyarázat: Jenny első látogatása alkalmával vakbélgyulladást kapott és meg kellett operálni. Ezúttal ennél sokkal kellemesebben telt az idő a francia fővárosban. Az Ace of Base tagjai bemutatkozó albumukért arany- és platinalemezeket vettek át, majd pedig egy show-műsor keretében begyűjtötték a francia rajongók ovációját is. A jelek szerint az Ace of Base másfél évvel az első sikerek után népszerűbb, mint valaha.

Az egyetlen ország, ahol még nem kaptunk semmiféle kitüntetést, Luxemburg. De lehet ott nem is adnak át aranylemezeket. - mondja Jonas.

Az igazi nagy sikerek még talán ezután várnak a svédekre, hiszem Amerikát alig néhány hónapja hódították meg. Az All That She Wants második, a The Sign első helyezést ért el a sikerlistán. Így már elmondható, hogy az Ace of Base kilépett a nagy előd, az ABBA árnyékából. Az egykori sztáregyüttesnek ugyanis hét kislemez után sikerült a Dancing Queen-nel a listák élére kerülnie. Most a nagy feladat a Roxette megelőzése, mert a duó öt TOP5 slágere közül három a lista élére is felkerült.

Perrel és Marie-vel mindannyian jóban vagyunk. mondja Ulf. - Faxon a jókívánságaikat is elküldték, amikor az első helyre kerültünk. Most már ideje, hogy személyesen is találkozzunk, mert eddig erre Svédországban sem volt időnk.

Más kollégákkal viszont az Ace of Base tagjainak már nem ilyen kedvező a tapasztalatuk. Párizsban találkoztak az East 17-nel és a NKOTB tagjaival is. (New Kids on the Block)

Az East 17 tagjai kicsit őrültek, de kedves srácok. Egészen mások a New Kids tagjai. Észre sem vettek bennünket, nem is köszöntek mielőtt a műsorban színpadra léptünk volna. - csóválja a fejét értetlenül Ulf. A műsor végén sem beszéltek, de ekkor már csalódottak is voltak. Az East 17 és a mi műsorunk alatt a rajongók partnerek voltak, az NKOTB fellépése alatt viszont unatkoztak.

Az Ace of Base életében azonban Párizs csak egy állomás volt. Következik Spanyolország, Anglia és az USA, majd júniustól elkezdik új nagylemezük felvételeit. S hogy a viléágjáróknak a Föld mely tája tetszik a legjobban?

Nevetni fogsz. - mondja Jonas. - Dél-Tirol volt a legszebb. Ott a táj varázslatos. Csaknem olyan, mint a mi Svédországunkban.

Cikk: POPCORN magazin 1994. - ez a két oldal szerepelt a magyar magazinban is a fent olvasható magyar szöveggel.

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!