Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
A Beautiful Life forgatásán járt a Popcorn

Dermesztő pillanatok videóforgatás közben: a trambulinon a szőke Linn produkálja magát, majd az egyik veszélyes ugrásnál rosszul landol és már vágódik is tovább a földre. Aztán másodpercekig mozdulatlanul fekszik a padlón. A segítő kezek már későn nyúlnak feléje. Az arcokon aggódás, de aztán minden oké. Linn feláll, megrázza magát és már mosolyog. Az tény, hogy nem éppen artista típus. A többieknek nagy kő esik le a szívéről, társuk megúszta néhány karcolással a homlokán. A felvétel folytatódhat.

Göteborgban, az együttes szülővárosában vagyunk, ahol az Ace of Base új albumának (The Bridge) soros slágeréhez készítik a videót. A Beautiful Life felvételei közben a tagok pedig szó szerint röpködnek. Nem éppen veszélytelen foglalatosság egy világsztár csapat számára, de hát az Ace of Base tagjainál már hozzászokhattunk ahhoz, hogy szinte vonzzák a veszélyt. Egy évvel ezelőtt Jenny-t akarta megölni egy túlpörgött rajongó. Az énekesnő hónapokig küzdött súlyos sokkal. Majd Linn vonult hosszabb kényszerpihenőre egy makacs hangszálgyulladás miatt. És akkor most, amikor újra beindulna a szekér, ez a padlófogás...

De szerencsére ezúttal valóban angyalok óvták az együttest. A videó forgatását három nap alatt befejezhette az Ace of Base, bár ez a klip így is az együttes történetének legdrágább vállalkozása lett. A négy svéd majdnem félmillió márkának megfelelő összeget áldozott a siker érdekében. A forgatókönyv szerint Linn, Jenny, Ulf és Jonas álomképek keretében London utcái fölött repkednek, aztán ablakokon hatolnak be, focipálya környékén mókáznak, majd játékos kutyák üldözik őket. Mindez bonyolult számítógéptrükkök segítségével lehetséges, de a repülés mozdulatait a stúdióban vették fel, ahol a tagokat acélzsinórokra függesztve lebegtették, miközben repülő mozdulatokat imitáltak.

A balesettől eltekintve az Ace of Base tagjai jól bírták a gyűrődést. Az együttesen belül most különben is remek a hangulat, hiszen világszerte 30 millió lemezt adtak el és az új album is megnyerte a rajongók tetszését. Így minden remény megvan arra, hogy a The Bridge-ért is több tucat arany- és platinalemezt zsebeljenek be.

Cikk: POPCORN magazin 1995. - A magyar magazinban is ez a két oldal szerepelt a fenti magyar cikkel.

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!