Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Így élnek a sztárok Göteborgban 1993.

Berggrenéknek van okuk az örömre és a büszkeségre. Az Ace of Base az idei év (1993) egyik új sikercsapata, s így joggal szólt a meghívás a POPCORN-nak: Látogassatok meg bennünket Göteborgban. Igaz, amikor Jenny tolmácsolta a kérést, akkor a svéd négyes még egyáltalán nem volt az új ABBA. Első, All That She Wants című sikerük óta azonban így emlegetik a kvartettet, hiszen a dal eddig hat országban volt listavezető, és számos arany- illetve platinalemezt eredményezett. A szupersiker azonban az együttes tagjait nem változtatta meg. Ma is közvetlen, jópofa fiatalok, akik a POPCORN stábját Ulf lakásában fogadták. Innen indulva mutatták be kedvenc városukat, lakóhelyüket, Göteborgot, az ABBA-várost. Az érdekesebb helyeket, a szórakozóhelyeket, éttermeket, üzleteket, mindazon helyeket, ahol nap mint nap megfordulnak.

Az első állomás a Valand éjszakai klub és egyben játékterem, ahová azonban csak külön engedéllyel léphetünk be, ugyanis a belépés csak 23 éven felülieknek engedélyezett. Ulf viszont 22, Jenny 21, Linn pedig szintén 22 éves. De hát végülis világsztárok. A szigorú őr mosolyogva enged bennünket utunkra.

Ez az egyetlen komoly változás az életemben. - mondja nevetve Linn. - Olyan helyekre is beengednek, ahová korábban csak a 26 éves bátyám, Jonas járhatott el. Na és még annyi - egészíti ki némileg elpirulva - hogy egyre több szerelmes levelet kapunk. Otthon már három kosár megtelt velük. Vannak köztük házassági ajánlatok is. Elsősorban külföldről. A svéd rajongók tartózkodóbbak. Ők legfeljebb csak autogramokért rohamoznak meg bennünket, ha felfedeznek minket a járókelők között.

De ezek a lehetőségek már igencsak korlátozottak. Az Ace of Base életében a siker mégis komoly változásokat hozott. Lehet, hogy magánemberként keveset változtak, de egyre több a kötelezettségük. A dalok sikere után a közönség látni szeretné az Ace of Base tagjait. Ezért jártak Izraelben, aztán pedig Skandinávia országaiban. S következnek azok az országok, ahol az együttes Nr. 1. sikert ért el.

Kényes helyzetben vagyunk, mert egy olyan show-műsort kell összeállítanunk, ami megfelel az elvárásoknak. Ha ez sikerül, akkor júniustól európai turnéra indulunk. - magyarázza Jonas. - Ez azonban még függ attól is, hogy a Happy Nation című nagylemezről kimásolt második sláger a Wheel of Fortune mennyire nyeri el a közönség tetszését.

A tervek szerint július végéig az Ace of Base naptára betelt. Augusztusban néhány nap pihenőt engedélyeznek maguknak a tagok, majd szeptembertől megkezdődnek a második nagylemez munkálatai. A nyári tervek: Ulf egy nagyobb lakásba szeretne költözni, majd két hétig egy fitnessfarmon kondicionálja magát. Jonas barátnőjével, Pernillával tevezi a nyaralást. Linn és Jenny pedig egy saját lakást szeretne. Nagy sztárok hétköznapi tervei.

Cikk: POPCORN magazin 1993. - a magyar magazinban is ez a két oldal szerepelt a fenti magyar cikkel.

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!