Projekt

Megjelent: 2015. március 6-án. A dalok az eddig ki nem adott és nem halott dalokat tartalmazzák, amiket az együttes a fennállása óta megírt. Egy videóklip és készült ehhez a számhoz: Would your believe. A kedvenc dalom az albumról: Come to Me. Linn énekli a számot természetesen Jenny-vel és még a régi Ace of Base hangzása van.

 
Hivatalos elérhetőségek


 
Jenny szóló turnéi
 
Források
 
Visszatérés egy éves kihagyás után

Hotel Sheraton, Göteborg - a luxuslakosztályban teljes a káosz. 15 órakor kellett volna elkezdődnie a BRAVO fotózásnak Ulffal, Jenny-vel, Linn-el és Jonas-szal. De a sminkesnek problémái akadtak. Elfelejtette Linn speciális szemfestékét.

Amióta a Lucky Love forgatásán rossz kozmetikum került az arcomra, a szemem allergiás lett. Szörnyen viszket és teljesen bevörösödik.

Rövid értekzés után Jenny-vel találnak megoldást. Napszemüveggel takarják el Linn vörös szemeit. Ulf közben egy tubus zselével küzd, hogy hosszú haját valahogy elfogadhatóvá varázsolja. Ulf és a két lány idegesnek tűnik.

Ez az első interjúnk hosszú hónapok óta. - mondja Jenny.

Csak Jonas maga a megtestesült nyugalom. Érdeklődve figyeli a rohangálást, megnyugtatja Linn-t és közben még kiválasztja a ruhákat a fotózásra.

A húgaim nagyon csinosak szeretnének lenni az új képeken. - vigyorog Jonas.

BRAVO: Több, mint egy évig hallgatott az Ace of Base. Többször is elhalasztottátok a The Bridge album megjelenését. Kósza hírek terjengtek veszekedésekről és  egy esetleges feloszlásról is. Mi történt?
Jenny: Igen, voltak veszekedések, de ez nem nagy csoda egy olyan együttesben, ahol a négy tagból hárman testvérek. A testvérek gyakran hajba kapnak. (nevet)
Jonas: Közel két évig egyfolytában turnéztunk, interjúkat adtunk és TV fellépéseken voltunk. Ha a nap 24 óráján keresztül együtt vagy valakivel, egy idő után idegesítő lehet és kiszaladhat az ember száján egy-két mérges szó. Ki kellett pihennünk ezt az egész cirkuszt.
BRAVO: Svéd újságok újra és újra arról írnak, hogy Ulf és Jonas kerülte egymást az új album felvételeinél.
Ulf: Bolondság! De amikor megjelentek az első hülye történetek az állítólagos feloszlásunkról, sok levelet kaptunk a rajongóktól. Néhányan öngyilkossággal fenyegetőztek.
Jonas: Az Ace of Base együttes marad! Még mindig barátok vagyunk.
BRAVO: Mégis nagyon elhúzódtak az új album felvételei. Miért?
Linn: Hangszálszakadásom volt és több, mint három hétig nem beszélhettem, az éneklésről nem is szólva. Ezzel felborult a stúdiótervünk is. Életem legszörnyűbb három hete volt.
BRAVO: Második albumotok a The Bridge nyugisabbnak tűnik. A tipikus Ace of Base dance számok mellett sok ballada is van rajta. Elhagyjátok a happy-pop hangzást?
Ulf:  Idősebbek lettünk és az elmúlt két év élményeit dolgoztuk fel dalainkban. A The Bridge nagyon bensőségesre sikeresett. Mindegyikünk adott valamit a dalokhoz. Amikor elhagyott a barátnőm Lotta, a mérgemet és a bánatomat az Edge of Heaven című dalban írtam ki. Ekkor jöttem rá, mennyire gyorsan és drámaian változhat meg az élet egyik percről a másikra.
Jenny: A Wave Wet Sand-et Miami-ban írtam. Teljesen stresszben voltam és magányosnak éreztem magam. Hirtelen eszembe jutott a mamám. Ő mondta, hogy nincs fontosabb dolog az életben a szeretetnél. Ez adott új erőt.
Linn: Amikor az egyik szomszédom, egy idősebb bácsi meghalt, vált tisztává számomra, hogy az élet egy szempillantás alatt elmúlhat. Egy ember elment és soha többé nem jön vissza. Ez a gondolat vezetett a Whispers in Blindness megírásához.
BRAVO: Mi a helyzet a szerelemmel? Van partneretek?
Jonas: Szakítottam Pernillával a barátnőmmel. De barátok maradtunk. Pernilla volt az első, akinek elmeséltem, hogy ismét szerelmes vagyok és pár hete járok egy lánnyal. Többet nem árulok el. A szerelmünk még olyan friss és sebezhető.
Linn: Másfél éve járok a barátommal. Johann a neve és pár hónapja Stockholm-ból Göteborgba költözött, de még külön lakunk.
Jenny: Az én barátom Friederich és Észak-Svédországból származik. Igazi lapp. Lassan két éve nagyon szeretjük egymást. Ő is Göteborgban lakik és egyetemre jár.
BRAVO: Ulf, pár hónapja szakítottál a barátnőddel Lottával.Állítólag tettlegességre is sor került.
Ulf: Egy stockholmi klubban veszekedtünk, de soha nem ütöttem meg. A szakítás nagyon fájdalmas volt és jócskán szenvedtem miatta. Már nem tartjuk a kapcsolatot egymással. Nincs partnerem és sokkal elővigyázatosabb lettem a keresgélésnél. Új korszak kezdődött az életemben, és ennek jele az is, hogy megnövesztettem a hajam és a szakállam.
BRAVO: Jenny, egy őrült rajongó betört a házatokba és késsel fenyegetett meg. Hogy dolgoztad fel ezt az élményt?
Jenny: Szörnyű volt! Még ma is rémálmaim vannak és pánikba esem, ha a rajongók túl közel jönnek hozzám. Néha éjszakánként kiizadva és kiabálva ébredek fel. A bíróság a következő 10 évre kiutasította a német lányt Svédországból. Mégis elvesztettem sok emberhez fűződő biztonság- és bizalomérzetemet.
BRAVO: Nemcsak Európában lettetek sztárok, hanem Amerikában is. Mit csináltatok a pénzetekkel?
Jonas: Berendeztem egy stúdiót és vettem egy vitorlást. Egy hónapig hajókáztam fel-alá. Aztán vásároltam egy piros Corvettet. Más sportautókba ugyanis nem férek bele. (nevet)
Linn: A legtöbb pénzt bírságok kifizetésére költöm, ugyanis az autómmal mindig közvetlenül a házam előtt állok meg, ahol tilos parkolni. Komolyra fordítva a szót: Rengeteg pénzt költök ruhákra. A pénz egy részét tudományos kutatásokra adtam, amik olyan betegségekkel foglalkoznak, mint az AIDS.
Jenny: A pénz nem olyan fontos számomra. Még mindig a szüleimmel lakom. Olyan családokon segítek, akik rászorulnak.
Ulf: Őszintén szólva eléggé luxuskörülmények között élek. Van egy nyaralóm Marbellán és egy lakásom New York-ban, egy hajóm és két autóm. A pénz egy részét acél- és olajüzletbe fektettem.
BRAVO: Új slágeretek a Lucky Love.Terveztek fellépéseket a közeljövőben?
Jonas: Novemberben Amerikában voltunk promóciós turnén. Ott a Beautiful Life az első kislemez az albumról, nem a Lucky Love. 1996 tavaszán kezdődik a világ körüli turnénk.

Cikk: BRAVO magazin 1995.

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!